Summa sidvisningar

torsdag 20 oktober 2011

Dag 272

Då hade vi torsdag å snacka om skillnad idag! Jag känner mig som mig sj igen, full av fan å glädje igen så nu vet jag hur viktigt det är att jag äter rätt, inte så mycket för att det är nyttigt utan för att min hjärna kopplar ihop äta rätt med att jag är duktig. Min hjärna har kopplat mitt osunda ätande med så mycket skam, skuld å obehag, jag ska straffas, skäms på mig, fy vad äcklig du är osv osv osv är tankar å känslor jag får då jag inte följer min "diet" så idag har jag alltså följt min regim till punkt å pricka å nu sitter jag här i soffan med en härlig känsla i kroppen istället för den hemska, deppiga känsla jag haft ända sen i måndags så d va skönt att d släppte! Det började inte bra, i å med mitt mörka humör de senaste dagarna så gör d att jag sover alldeles för mycket för jag vill inte gå upp, jag känner ingen mening med att gå upp så jag somnar om å om å om igen tills halva dagen gått å jag mår ännu sämre pga det så efter många om å men (jag va uppe hela 2 gånger innan jag väl gick upp men gick å la mig igen pga ångest) kom jag upp kl 14.... USCH... Men men.... Så d blev å ta med sig frullen på bussen å äta på vägen mot Maxi där jag å mamma skulle handla å sen efter d blev d slapp hemma innan jag begav mig ut med jycken å besökte mamma å pappa där vi kolla på halv 8 hos mig tillsammans. Sett det tillsammans med päronen hela 3 gånger i veckan å d e mysigt =)
Fick reda på tentan vi gjorde i logistik 2 idag å jag klara d =) Dock 3 poäng från VG varav ett poäng VET jag är ett slarvfel vilket gör d ännu mer irriterande men men =) Jag slapp göra om den så d ska jag va glad för!

Matmässigt har d som sagt gått väldigt bra idag å d känns helt underbart skönt! Visste inte vilken njutning d ger mig att veta jag äter korrekt osv, e faktiskt väldigt chockad över hur mycket d har å göra med mitt välmående.
Frulle blev d som sagt på bussen å d blev special K med mjölk för 4 poäng å när jag kom hem efter att ha handlat så blev d samma middag som igår:
Korvstroganoff alá viktväktarna med potatis, kokta morötter, tomat å baby spenat för 6 poäng =)
Sen uppe hos mina päron blev d 2 koppar kaffe för 1 poäng å när jag kom hem blev d ett kvällsmål bestående av:
En liten skål med special K å 2 satsumas å mjölk för 1,5 poäng, 2 knäcke med leverpastej, smör å gurka för 3 poäng samt en kopp te för 0,5 poäng så det blev 5 poäng totalt =)
Sen blev d lite mys med min absoluta favorit choklad:
D blev 4 rutor som är 6 poäng å det ger mig en totalsumma på 22 ppoäng å jag kommer stanna där i hopp om att jag kan reparera lite av veckans skador.... På sin höjd kommer jag ta en kopp te till men d handlar om 0,5 poäng som jag kan känna inte e nån större fara =) Jag spar därmed 2 poäng till mina bonusar.

Motionsmässigt så e d inte så bra... Jag skulle egentligen ha tränat idag men jag kände ingen lust å jag e väldigt noga med att ska jag träna ska jag göra d för att jag vill, för att jag känner lust för det men visst, jag måste om jag vill att d ska hända nåt men att ta en liten paus på max en vecka känns inte som nån större fara å jag tror att nu när jag e back on track med maten så kommer träningslusten igen.
Dock fick jag iväg mig på en längre promenad med jycken ikväll som gav mig ca 3 bonuspoäng så d e bättre än ingenting =) Tillsammans med de poäng jag spar från maten så blir d 5 bonuspoäng men med tanke på hur jag slarvat så blir d plus minus noll, de gör ingen skillnad utan jag använder dem för å förhoppningsvis reparera skadorna jag orsakat hittills...

Totalt: 22 poäng
Motionerat: 3 bonuspoäng
Bonuspoäng å utnyttja denna vecka: 0 st

Hasta la vista!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar