Summa sidvisningar

tisdag 18 oktober 2011

Dag 267

Då tar vi lördagen som spenderades med den bästa sovmorgonen ever! Hade ju sovit allt annat än bra med gränsen till sömnlöshet hela veckan så jag sov som en stock kan jag meddela! Stackars Kjersti plågades av mina 2 alarm jag satt på mobilen för att vi inte skulle sova för länge. Ett klockan 10 å ett kl 11 å jag vakna å tänkte: gud vad skönt, klockan har inte ringt än så jag kissar så kan jag ta med mobilen i sängen så slipper larmet störa Kjersti. Men när jag kolla klockan stod d 11:30... Woops! Så stackars Kjersti hade plågats med mina alarm hela morgonen stackarn, jag hade ju vart tvungen å ladda mobilen så jag kunde inte ha den med mig i sängen men men.... Hon överlevde å tack å lov va inte jag den ende som hade stört hennes skönhetssömn =)
Vi fixade till oss å efter många om å men kom vi oss på t-banan på G mot Majorstuen å mitt älskade Frognerparken eller Vigelandsparken som den också heter =)
Denna parken å hela Majorstuen som stadsdel har en stor roll för att inte kalla det huvudroll i filmen Elling som med sin kompis Kjell Bjarne flyttar från Bröynes psykitriska klinik/sjukhus till en "trygdelelighet" på Majorstuen å de besöker bl.a. Frognerparken med den berömda monolitten:

Bild nummer ett ser ni monolitten med omgivande statyer av nakna damer å herrar i diverse perversa positioner så det e en speciell park *haha* runt monolitten å bron över Akerselva in till Frognerparken är centrum när d gäller statyerna som alla är av diverse nakenheter å sen är det mer sprsamt pyntat med konstverk i form av statyer genom parken som e gigantisk med stora grönytor. Den är mycket populär å här har jag grillat å haft vors (förfest) måååååånga sommarkvällar =) Super härligt e där å även bara ligga å slappa, sola å mysa med vänner. Älskar denna park:

På väg över bron för å titta på den mest kända statyn av dem alla, Sinnataggen som är en staty av en naken pojke/bebis som står å stampar ilsket å blivit döpt sinnataggen (surpuppan e väl den närmsta översättningen tror jag, sinna e arg) I Frognerparken mötte vi Heidi å Ivo som också kommit till Oslo för helgen, fem år sen jag såg Heidi sist så d va mysigt =)
Folk stod i vägen å d blev motljus men här e Sinnataggen =)



Diverse bilder från Frognerparken å bl.a. skylten med det officiella namnet Vigelandsparken =) Hösten var i full gång med alla sina vackra färgen å där var supermycket folk ute i det fina vädret å Heidi hade föreslagit att vi skulle ta lite fina bilder på oss i parken så vi hitta ett fint ställe där vi fota lite å försökte va kreativa med att kasta upp de härligt höstfärgade löven i luften å mycket mer


Kjersti fota även lite för sig sj å då passa jag på att fota Kjersti =)

Fina hösten å fina Kjersti =)
På väg mot t-banan för å åka hem igen passa jag på att fota ytterligare en välbesökt bio nämligen Colosseum på Majorstuen som e gigantisk å underbar! D va här jag såg Lord of the Rings, mäktigt i den salongen kan jag säga!
Fick aldrig fotat framsidan av t-bane stationen med trikkens hållsplatser men fick i alla fall med lite av t-banestationen =)
På vägen hem på t-banan hade jag lite tråkigt å försökte underhålla mig sj genom att fota lite:



Vyer från t-banan över Oslo å de två sista e jag som har tråkigt =)
Väl hemma så skickades jag in på Kiwi butiken för å köpa cola till mig å Kjersti medans hon hämta bilnycklarna i lägenheten å sen satte vi oss i bilen för å åka å hämta Thererse i Strömmen å sen till Lörenskog å köpcentrat Triaden där Kjersti jobbar på Meny för å inhandla mat å gottgott inför kvällens middag å myskväll hemma hos Kjersti:

På första bilden ser ni mörka chokladen Bocca som jag va helt galen i då jag bodde i Oslo.... Upp till ett år efter att jag flyttat hem hittade jag fortfarande Boccapapper i väskor å jackfickor =)

Kjerstis undulat Pelle som har papper från en vetrinär att han har ADHD.... Höll på å skratta ihjäl mig då jag fick höra detta, ovanpå att lida av ADHD så är han även översexuell.... Kjersti berättade om hur han en gång i tiden haft en liten gul plastfågel på hjul som han juckade för glatta livet på, en dag hade Pelle å plastfågeln en het kärleksakt på köksbordet å stackars plastfågeln åkte i golvet å gick i tusen bitar å stackars Pelle va deprimenrad i 3 veckor för flickvännen hade dött.... Stackarn men charmig var han =) han underhöll oss medan vi lagade middag och det var pga honom som vi kom in på diskussionen kring hur fåglar har sex, har hanarna snopp eller sprutar de bara? Det blev seriösa googlesökningar kan jag meddela er! Tror fan inte jag garvat så mycket på väldigt länge... Sen lagades det middag, eller ja, Kjersti laga middag å jag försökte hjälpa till bäst jag kunde:

Kvällens meny bestod av pepparbiff som vi fick till rabatterat pris då det va Kjerstis kolleger å dessutom fanns där knappt nåt å välja mellan i kötthyllan denna lördag så lägg på ca 20 spänn (norska) på köttet så har ni rätta priset å vi köpte 4 paket.... Till köttet blev d bakpotatis, gott kryddsmör, majs, broccoli, stekt svamp å beasås, MUMS!
Kvällens film:
Rekommenderas om nån e sugen =) Lite av en realityfilm å jag gillar den skarpt =)




Lite av kvällens gottigheter =) MUMS! Å notera den fina dukningen som jag gjorde!

Mys i soffan med film =)


Denna kväll fick jag min älskade wannabe onepiece av Heidi =) D va kärlek vid första ögonkastet kan jag säga.... Hade den på mig i 24 timmar.... Sov med den den natten å åkte i den hem från Oslo *haha* Känner mig som en förväxt smurf eller som om jag tillhör Teletubbiegänget =)

Detta var lördagen då i bilder =) Hände inte så mycket egentligen men mysigt var d å vi kom i säng strax innan kl 4 på natten efter vi kört Therese hem å det var verkligen en supermysig lördag =) Somna med ett leende på läpparna kan jag tala om!

Tooooooooodles!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar