Summa sidvisningar

måndag 24 oktober 2011

Dag 276

Så, måndagen har startat samt snart avslutats! Dagen har inneburit dag 1 på vår praktik eller LIA som d heter å vilken dag.... Vi kastades rätt in i verkligheten utan nåt direkt förspel, pang på!
På fredag ska vi redovisa en presentation av ett förslag för den bästa å mest optimala rutten för daglig distribution för ett stort företag i Västra Götaland, Halland och Skåne.... Det ska vara tidseffektivt, miljösnällt och hög nyttjandegrad (använda bilen maximalt) dessutom ska kör & vilotider räknas in också.... Detta ska som sagt redovisas på fredag å sen kommer vårt förslag redovisas i sin tur för kunden så nerverna e i taket... Ingen sandlåda längre där man kan flamsa å tramsa å redovisa på ett avslappat sätt, nu ska man vara proffsig, det vi föreslår ska vara realistiskt, genomförbart istället för att vi skriver å gör d som låter logiskt som i skolan.... Scary scary kan jag bara meddela! Så hjärnan har varit mos idag, känner stress för jag inte lyckats få ordning eller struktur på uppgiften alls å d känns bara rörigt å överväldigt.... Förhoppningsvis lossnar d i morrn... Idag fick vi sorterat ut de 430 butiker som ska vara med på kartan för daglig distribution utifrån en excelfil innehållandes hela 1500 butiker i hela Sverige.... Bara det var en pärs för vet ni vad? Sveriges postnummer är inte lagt LOGISKT!!!!!!

Detta var dagens feeling kan jag ju nämna.... OBS! Bilderna är lånade!
Men men, vi löser väl d hela... I morrn kommer städerna ut på en karta å då lossnar d hela lite mer hoppas jag!
Annars har d vart en skön dag trots jag inte fått gjort allt jag hade velat så var slutresultatet nice =)

Matmässigt har d varit svajjigt men d slutade lyckligt men d va nära en mindre katastrof.... Började dagen som vanligt med en skål special K med mjölk å satsumas samt en kopp kaffe för 4,5 poäng.
Dagens lunch blev hetnudelsoppa med 4 knäcke med makrill i tomat på för 7,5 poäng samt ytterligare lite frukt.
Kvällens middag blev väldans festligt:
Också lånad bild men ja, ni fattar hur maten såg ut =) MYCKET gott! Primo pizzeria här i Rydebäck gör så grymt stoooora sallader så jag orkar knappt hälften så jag kommer faktiskt få ut lunch av dagens middag i morrn... Åt typ 1/4 av brödet som blir som ett pitabröd så sim salabim, lunch på rester i morrn, resten av salladen i brödet å klart! Hur som haver, det av salladen jag åt med sås samt d bröd så tippar jag d blev 10 poäng samt d under dagen blivit ytterligare 2 koppar kaffe för 1 poäng.
Nu ikväll har jag njutit av 2 koppar te, satsumas å mörk choklad för 4 poäng vilket ger mig en totalsumma på 27 poäng å jag överkonsumerar 3 poäng idag vilket kompenseras med dagens bonuspoäng =)

Dagens motion skulle ha varit träning men jag var helt död! Istället har jag tatt en hel del promenader faktiskt med jycken, hela 3 st längre promenader så det e jag faktiskt lite stolt över, mycket frisk luft som jag hoppades på skulle rensa hjärnan men d funka dåligt... Dock så har alla dessa 3 promenader gett mig 5 bonuspoäng så det e inte illa pinkat tycker jag =) Å resultatet här hemma tror jag uppskattas, det ser förnöjt å mysigt ut i alla fall:
Trött jycke =) Jag utgår ifrån att han e nöjd å glad för att ha fått ordentligt med motion, bus å lek å hjärngympa. Både av mig å hos mormor där han vart större delen av dagen =) Sötnöten har vart helt däckad ikväll....
I å med jag dratt över med 3 poäng så blir d bara 2 bonuspoäng att lägga till min bonuspott men bättre d än ingenting =)

Totalt: 24 poäng (kompenserat)
Motion: 2 bonuspoäng
Bonuspoäng å utnyttja denna vecka: 5 st

Tjingalong plong dong!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar