Summa sidvisningar

torsdag 31 mars 2011

Dag 69

Då vart det torsdag redan.... I morrn e det fredag å en äcklig tenta som kommer gå åt helvete rent ut sagt, ska nog bli glad om jag lyckas plocka 20 poäng på den tentan, men som en god klasskompis vid namn Madde sa så e vi kvitt denna äckliga Företagsekonomi om 2 veckor vilket gör att man orkar plågas lite till. Har försökt plugga idag men allt blir bara fel trots jag gör rätt... Misstänker deras facit e fel, tror jag får skriva till dem som gör boken å ge dem rätt facit =)

Nej nu tar vi nåt roligare, mat =) Har varit en bra dag idag som började med en frulle på Special K, en kopp te för 4 poäng. Sen blev d en fika på 2 muffins å en apelsin för 6 poäng och pga lite fel i min tidsplan fick jag köpa lunch ute på stan innan jag skulle handla med mamma å d blev en halv sub på Subway för 5 poäng =) Väl hemma blev d dags å laga mat å kvällens rätt blev:
Grekisk potatisomelett som e sååååååååååååå gott! La en bädd av ruccola på tallriken å på det kom potatis, lök, vitlök, tomater, svamp å 1 ägg som jag fräst i stekpannan så det blev en form av äggröra som jag la på ruccolan å på det kom lite gurka, lite färska tomater å sen lite fetaost smulad över samt en vinegrett =) Detta blev 7 poäng å so far idag har jag 22 poäng å nu ikväll kommer jag ta en fika på 1 muffin och 2 knäcke med skinka samt en kopp te som hamnar på 6 poäng å ger en totalsumma på 28 poäng.

Träningsmässigt har d vart en väldigt bra dag =) Åkte å simmade för att få bort frustrationerna över tentan å det blev faktiskt hela 45 minuters simning å det resulterade i 38 längder (tror jag för jag tappa räkningen så d finns en risk d blev fler...) å kommer sätta d som ribba för tillfället. Nästa gång jag simmar så ska jag minst simma 38 längder på 45 min men målet e att hinna med 40 =) Så 38 längder idag eller 19 helvarv, e faktiskt lite stolt! Dagens simning ger mig 6 bonuspoäng varav jag utnyttjar 2 så totalt 4 för idag =)

D var allt för idag.

Totalt: 28 poäng (korrigering genom 2 bonuspoäng)
Tränat: 4 bonuspoäng
Tränat totalt denna vecka: 16 bonuspoäng
Kvar att träna denna vecka: 4 bonuspoäng

Ha det på badet!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar