Summa sidvisningar

onsdag 16 mars 2011

Dag 54

Dag 54 å idag har varit allt annat än rolig..... En riktigt tung å jobbig dag, som jag sa eller skrev igår så opererades min käre far för cancer och allt gick bra, skulle besöka honom idag efter skolan men jag kunde inte släppa det å idag och även igår märkte jag hur mycket detta påverkar mig, jag har liksom inte tillåtit mig själv att tänka på d alls. Igår släppte allt efter att han opererats å jag mådde illa, gråten i halsen och allmänt krasst.... Idag skulle vi ha tenta, har d gått att plugga? Nope, har kämpat som ett djur men infon vägrar att fastna, efter en halv sida måste jag börja om från början för jag minns inte ett piss av vad jag läst. Har knappt klarat läsa igenom allt ens en enda jävla gång.... Sjukt frustrerad att jag fick vid flera omgångar gå på toa i skolan för å grina som en jävla barnunge.... Men ingen vits att gå hem eller skjuta på det hela eftersom d bara kommer bli jobbigare då. Förhoppningsvis har tillräckligt fastnat så jag får ett hyffsat resultat i alla fall.....
Fasade som mest för att besöka pappa idag, var rädd jag skulle bryta ihop å att han skulle ligga där helt nedbruten, svag, liten, försvarslös..... Tack å lov så följde Andreas med mig så jag hade lite stöd ifall jag skulle bryta samman.... Pappa mådde trots omständigheterna bra, fick glansiga ögon å gråten i halsen vid några tillfällen men d gick vägen! Han såg trött å liten ut tyckte jag i sängen, ville inte gå hem, hatar att han ska ligga där ensam..... Ska åka dit i morrn åsså på en lite kortare visit.

Matmässigt har d gått sådär.... Börja bra med en frulle på 5 poäng samt te för 1 poäng, sen på d en kaffe på 1 poäng. D fick bli Subway idag eftersom jag inte orka laga mat igår, var alldeles för upprörd eller ja vad ska man säga.... Fel ord men ni fattar nog hur jag menar =) på Subway blev d 10 poäng så 17 poäng so far. Hemma hos min mamma blev d en skål med Kellogs Special K å lättmjölk som jag uppskattar till 4 poäng plus en kopp kaffe på 1 poäng så 22 poäng där. Hemma lagades det mat:
Min McGyver middag =) Så här gör man om man inte orkar med en massa delmoment, allt på en plåt å d sköter sig själv! I formen är d kycklinglår som jag smekt med lite olivolja på skinnet se salt å peppar på, på botten i formen har jag strött salt, peppar å koriander. Sen la jag lite krossade vitlöksklyftor i formen runt om kycklingen. I mina fina små folieskålar är d potatis med liiiiite flytande margarin samt salt å peppar, i den lilla skålen ligger morötter i lite brynt schalottenlöksfond, salt å peppar. Allt detta fick stå i ugnen i ca 45/50 min. Å inte för å skryta, men d va fan i mig den godaste kyckling jag gjort EVER!
Middagen blev 7 poäng så det ger mig 29 poäng å jag har som sagt inte alls orkat bry mig idag.... Så nu ikväll blir d en kopp te samt lite kakor för 4 poäng som ger mig 33 poäng.

Träningsmässigt har jag kanske motionerat för 2 bonuspoäng idag vilket ger 31 poäng förbrukade idag....
Så målet denna veckan är att jag ska träna för 18 bonuspoäng innan söndag. Känns fullkomligt rimligt vilket ger att i morrn hade jag tänkt mig att träna på mitt Wii i minst en timme som borde ge 4 bonuspoäng, på det får d bli en långpromenad med jycken på minst 40 min och det borde ge mig 3 bonuspoäng å därmed 7 totalt. På lördag ska jag å mamma gå å simma, jag siktar på att simma i en timme som kommer ge mig 8 bonuspoäng och därmed 15 poäng vilket betyder att på fredag vill jag komma ut å gå 1 timme med jycken som ger mig 4 bonuspoäng eller så kommer jag städa.... Får se men hur som haver så vill jag trycka in minst 4 bonuspoäng på fredag =) Därmed totalt 19 bonuspoäng så jag får reparerat skadorna denna veckan med att jag inte riktigt orkat hålla igång med dietandet....

Känner d börjar bli motigt men det tror jag beror på att jag hade satt målet att på lördag skulle jag få avnjuta min belöning som var korvstroganoff, lite goooooott vitt vin samt en liten burk Ben & Jerry's glass å d verkar som att d inte lär få hända å därmed så känns d lite motigt =( Får försöka hitta gnistan igen, tror d här med pappa har gjort lite åsså att jag tappat suget denna veckan. Jag har dock ICKE gett upp! Utan d får bli att lägga på ett kol nu sista dagarna träningsmässigt så d förhoppningsvis ger resultat.... Hoppas dock på att ha nått så nära mina 10 kg som möjligt, kan jag få klocka in minus 8 kg blir jag lycklig men helst mer..... Kan jag få ha max 1 kg kvar så vet jag att jag fixar d i veckan som kommer för jag kommer med start lördag börja simma 2 gånger per vecka som en start, sen kommer jag utöka d till gärna 3, kanske 4 gånger per vecka å helst 1 timme varje gång.
Då hade inte jag mer för idag =)

Totalt: 31 poäng
Kvar att träna in: 18 bonuspoäng

Tjing tjing

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar