Summa sidvisningar

onsdag 2 mars 2011

Dag 39

Så då hade vi onsdag å denna dag börja inte roligt.... Försov mig så pass att chefen tyckte jag kunde stanna hemma och skriva istället på min rapport. Han var inte arg utan skrattade mest åt mig medans jag skämdes som en hund.... Men men, får trösta mig med att detta e första gången på läääänge som detta hänt men d känns ändå inte bra =(
Utöver det så har d varit en bra dag idag, skrivit å haft mig hemma, gått två 20 min promenader igen som genererade 3 poäng tippar jag på. Myste hemma hos mamma å pappa å kollade på halv 8 hos mig hos dem innan jag traska hem med jycken igen för att utfodra sambon. Annars har d inte hänt så mycket idag.

Matmässigt har d gått som vanligt idag, mycket bra =) Försov mig ju så "frunchen" blev gårdagens middag å en kopp te som blev 6 poäng, tog 2 muffins å lite bubbelvatten fram emot eftermiddagen som blev 5 poäng. Traskade upp till mamma å pappa vid halv 6 tiden å hos päronen blev d 2 koppar kaffe som blev 2 poäng och då jag kom hem laga jag en snabb middag:
Tog "kalops" grytan, eller ja bara potatisen, morötterna å löken med såsen och fräste lite nötfärs i en panna med lite salt å peppar och gjorde en sallad till. Mycket gott å detta blev 7 poäng så fram tills nu har jag förbrukat 20 poäng.
Efter middagen ställde jag mig å baka muffins igen då den första omgången nu var slut, de var försvinnande goda =) Denna gången hällde jag en massa blåbär i smeten, MUMS!

Så nu ikväll blir d två muffins och en kopp te som blir 6 poäng å därmed full pott för idag =) E så glad att jag tog mig i kragen å hittade detta receptet, e så lätt att göra flera olika varianter till ett billigt poäng antal för kosten. Så länge jag tar frukt som e noll poäng så blir en sån här muffin endast 2,5 poäng och jag har kollat på om jag nu vill ha lite choklad i så kan jag ta blockchoklad, en sån ruta (5 g) är 0,5 poäng så om man först gör smeten, fördelar jämt å trycker ner en sån ruta chokald i varje muffin så blir d 3 poäng per muffin å det e ju kanon!!! Så här blir det muffinsbak på söndag som jag tänkte ta med å bjuda klasskompisarna på fika på måndag då vi e tillbaka i skolan igen =) Tänkte göra 3 varianter, choklad, blåbär å hallon, eller kanske jordgubb? Får se, möjligheterna e oändliga =)
Då hade inte jag så mycket mer för idag...

Totalt: 26 poäng
Tränat 6 poäng

Tjillevippen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar