Summa sidvisningar

måndag 7 mars 2011

Dag 44

Så då hade vi måndag å dag 44, dessutom första skoldagen på 7 veckor, riktigt nice! Dock dog hjärnan ca vid halv 3 i eftermiddags haha. Började med företagsekonomin idag å ja.... Ska bli intressant om man hänger med, de som känner mig vet att ekonomi inte e min starka sida *hehe*

Mycket trött i skrivande stund, men ja, matmässigt har d gått sådär idag, märker att jag måste börja planera om i och med skolan för innan jag ens va hemma var nästan alla poäng slut =( Helt sjukt, fatta inte vart de kom ifrån!
Frulle tog jag bara 2 knäcke med skinka å smör som e 3 poäng, en kopp te på Espresso House som var 1 poäng. Sen hade jag bakat muffins för å bjuda alla klasskamrater för att kanske råda bot på liiite av deras rapportångest *cookie*
Gjorde 4 olika, en med mörk choklad, en med vit choklad, en med blåbär å en med jordgubb =) Gott å mycket uppskattat, de med choklad i hade bara en ynka ruta på 5 g choklad som gjorde de muffinsen till 3 poäng var å de med bär i är 2,5 poäng. Jag tog 2 st, en med jordgubb å en med choklad så det blev 5,5 poäng.
Lunchen blev köttfärssåsen från igår på 7 poäng som gav mig 16,5 poäng hittills på dagen, sen efter skolan blev d rätt hem till till föräldrarna för å hämta busungen till hund. Där var jag så hungrig så jag tog en kopp kaffe med mjölk samt ett knäcke med skinka å smör som gav 3 poäng totalt.
Det blev en kort visit hos päronen då de skulle ner till båten så vi knatade hemmåt, Andreas hade fel på skorna så han tog bussen medans jag å Morgan knalla hem på en ca 30 min promenad, den kan nog ha blitt 25... Aja, glömde som sagt mäta eller kolla klockan men den normala vägen vi går tar ca 20 min å idag tog jag en liten omväg så ja kanske e rätt med 25 min. Vi tar d! Så denna promenad genererade 3 bonuspoäng vilket ger mig 6 totalt.
Väl hemma lagades det mat, ikväll blev d ugnsbakad lax med kallsås på yoggi, lite kesella, lite majo (fettfritt ofc) samt lite fond å krydderier. Till det blev d rostad potatis i ugnen med en liiiiiten skvätt flytande margarin på:
Till detta en grönsallad, potatisen blev 2,5 poäng, såsen 2 poäng, laxen 4 poäng å majs 1 poäng så totalt 7,5 poäng å gör att jag landar på 24 poäng totalt idag. Var inte sååå farligt som jag trodde ändå, kändes bara som att alla poäng var borta innan jag ens kommit hem, dock räkna jag för mycket på såsen, trodde själva såsen va 4 poäng när d va 2 så där hjälpte d liiite i alla fall =)
Så då kan jag faktiskt avsluta mitt jävla rapport-slipande med en behövlig kopp te! Så stannar jag på 25 poäng för idag, e sjukt trött! Skulle som sagt kört lite Wii men d blev fel i kommunikationen mellan mig å Andreas så han spelade Zelda hela kvällen på Wii:et så jag får köra i morrn istället.
Hmm fanns säkert mer jag ville säga men e för trött för å minnas... Ha d gött!

Totalt: 25 poäng
Tränat: 6 bonuspoäng

HEJDÅ!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar