Summa sidvisningar

tisdag 15 mars 2011

Dag 53

Då hade vi dag 53 å idag har d vart blandade känslor.... I grund å botten har jag mått bra å d har varit en bra dag men med några mindre roliga inslag. Vi kan väl börja med att jag kl 03:30 ca blev väckt av en pipig vovve med ögon stora som dasslock så d var bara till att klä på sig snabbt å ut, väl ute sprinta han ut i diket å ja...... Var så att jag hörde en meter ifrån, stackars liten..... Sen var det såhär resten av natten, vi försökte turas om att springa med honom så jag valde att stanna hemma då mamma jobba natt å d var egentligen tänkt att han skulle va ensam hemma hos mamma å pappa tills mamma kom hem då vid kl 9 å vi åker halv 8 men jag tyckte det var plågeri ifall han nu var så lös i magen plus att jag ville mamma skulle få sova i fred. Vi fortsatte med skytteltrafiken jag å Morgan fram till ca kl 10, då lugna d äntligen ner sig. Vi skulle till veterinären idag för att vaccineras mot rabies, vi har påbörjat processen till att skaffa pass till lille skrutten dock var d lite stressigt idag för veterinären gav Morgan fel vaccination! Han råkade få en parvo å kennelhosta-vaccination istället för rabies så d blev en liten booster haha, dock var Andreas duktig å fråga lite kring rabies å där insåg vi att de hade missat vårt ärende å vi fick vår rabies spruta =) Rabatt fick vi med haha, e inte lätt!
Det andra mindre roliga inslaget idag har varit att pappa skulle opereras för prostatacancer, tack å lov att de gjorde detta (det var en försiktighetsåtgärd, lång story kort, där e upptäckt celler eller tumörer som fram tills för 2 veckor sedan vart normala/godartade men som nu ändrat aktivitet) tydligen hade det börjat växa/sprida sig mot tjocktarmen så de fick ta bort mer än planerat. Men han mår bra, dock ensam vilket inte var så kul att höra i telefonen. Så i morrn ska jag åka å besöka honom vilket jag tror han blir glad för.

Matmässigt har d gått ok idag, har inte orkat nu mot slutet med alla omständigheter, dock har jag bara ätit viktväktarmat men nu överkonsumerade jag mot kvällen, tror jag ligger på 31 poäng totalt så jag får ta ett träningspass i morrn helt enkelt.
Frulle idag blev mannagrynsgröt:
Sen har d blivit två solruta knäcke med skinka plus två koppar kaffe och nu ikväll orka jag inte laga mat, kom hem ganska sent från mamma, ville inte gå därifrån, som vanligt säger hon att hon klarar sig å att allt e bra men jag kände å såg att det var jobbigt just nu så ville inte hon skulle va ensam hela kvällen fram tills hon skulle jobba. Jag å Morgan knalla hemåt vid kl 20 å jag va väl hemma halv 9, kvart i 9 så d fick bli mackor ikväll:

4 st danskt grovbröd med smör å på 2 st blev d makrill i tomat å på 2 blev d saltrulle med lite senap å gurka på alla. Till det blev d vatten å 2 clementiner =)
Nu ikväll blir d två viktvärktarkakor på 3 poäng å en kopp te så ca landar jag på 31 poäng.

Träning har d inte blitt så mycket av, dock en 20 min promenad med Morgan som genererade 2 bonuspoäng så jag har endast förbrukat 29 poäng totalt idag då med andra ord =)

Har uppdaterat med veckans bild på resultatsdagen också!
Ha d gött!

Totalt: 29 poäng (måste träna in detta igen....)
Tränat: 0 bonuspoäng

Bye bye

2 kommentarer:

  1. Skickar en "krya-på-dig" kram till din pappa och hoppas att han snabbt ska återhämta sig :)

    SvaraRadera
  2. Tack Kristin... Ska hälsa så gott till honom i morrn! Lustiga e att det e först nu det känns jobbigt.... Pappa vill liksom inte prata om detta alls så på sätt å vis har nog alla i familjen "glömt bort" att detta varit på gång... Nu går d inte att ignorera å man känner sig så maktlös när man hör att någon som alltid varit stark är ledsen å svag.... Ville inget hellre än att checka in på sjukhuset själv å hålla honom sällskap. Ska ringa eller fråga på sjukhuset i morgon om vi får ta med Morgan i veckan som en överraskning, DÅ vet jag en morfar som kommer skina som en sol... Får se om vi får det bara, nej usch, känns riktigt jobbigt just nu å man e orolig men jag kan inget annat än å se framåt. Körteln med cancer e borta och nu får han återhämta sig å träna upp bäckenet så ska allt bli bra, e bara rädd att det spridit sig eller kommer tillbaka.

    SvaraRadera