Summa sidvisningar

lördag 12 mars 2011

Dag 49

Så då var det fredag å dag nummer 49, e helt sjukt att jag kommit snart 50 dagar med detta.... Tiden flyger iväg vilket känns skönt. Det känns inte jobbigt eller krångligt utan nu e det såhär å det känns bra, maten e inte jobbig, det är gott å jag har i princip slutat med att laga efter recept eftersom jag har allt i huvudet å gör egna maträtter numera. Jag köper bara råvarorna som jag vet jag tycker om =)
Idag har d kännts bra som vanligt, haft en hel förmiddag med redovisningar i skolan, super skoj att få höra hur å vart alla andra har varit under dessa 7 veckor och deras refelektioner. Riktigt skoj å till de från klassen som läser som redovisa idag: tyckte ni alla gjorde ett kanonjobb å riktigt skoj å höra hur ni haft det =)
Efter skolan begav jag mig iväg på ärenden åt mamma, skulle köpa lammracks hos slaktaren på Söder samt linsvätska. Fick vänta en timme på lammet men d var d värt, tog en promenad på Söder å fönstershoppade, hittade eller rättare sagt, upptäckte butiken Tingeling på Söderpunkten, där var d MYCKET fina grejer!
Efter jag hämtat köttet åkte jag hem till mamma som höll på å förbereda inför morgondagens festligheter de ska ha. Käka min lunch där å sen traskade jag å jycken hem på en ca 25 min promenad, dock var d lite segt å gå för jag hade 1 st jävligt trött hund som stanna varannan meter för å nosa å han va inte alls pigg på å gå haha.

Matmässigt har d gått bra även idag, frukost å lunch såg likadan ut nämligen en burk med makrill i tomat å 4 knäcke till =) GOTT! En omgång av den menyn blir 5 poäng så 10 totalt å sen har det blivit 2 koppar te som blir 3 poäng så 13 so far. Väl hemma somna jag, däcka vid 18 tiden å kom upp vid 21 å det behövdes! Var helt jävla slut.... Så upp å laga middag =) Ikväll blev det:
Ikväll gjorde jag schnitzel med rostad potatis ugn å med en enkel skysås =) Riktigt gott å detta blev 7 poäng som ger mig 20 å sen har jag ätit en muffin på 3 poäng å nu innan d blir dags för sängen blir d 1 muffin och 1 kopp te så jag hamnar på 27 poäng totalt idag =)

Träning har mest blivit min promenad på Söder på ja, 15 min samt nu då jag gick hem med jycken så ja vad ska vi säga 3 bonuspoäng tror jag e rimligt =)
Å idag fick jag göra en speciell grej, jag upptäckte igår att mina byxor va super stora... Å idag tog jag på mig ett par gamla brallor som jag inte kunnat ha sedan november 2010!!!! Så jag har officiellt gått ner en storlek i kläder vilket ä så frakin awesome!!!!! Nu blir jag liksom inte ledsen över helgens resultat som jag vet inte kommer va som jag vill eftersom den där äckliga veckan som kommer en gång i månaden startade idag.... Så jag kommer va svullen och ha några extrakilon pga att man blir ett svullo.....

Nej nu ska jag snart i säng, i morgon ska jag nämligen stå på Väla centrum å presentera min utbildning och Yrkeshögskolan mellan klockan 12 å 16 =) 3 lördagar i rad ska jag göra detta med start i morgon å d ska bli riktigt jäkla skoj!!! Så finns det någon som läser min blogg som e sugen på att börja plugga igen eller bara känner sig lite vilsen i karriären så kom ut å snacka med mig å mina skolkamrater i morgon eller nån av de andra lördagarna. Yrkeshögskolan i helsingborg e SUPER! Statistisken för att få ett jobb efter avlsutad utbildning är väldigt bra då yrkeshögskolan inte får lov att köra en utbildning såvida det inte finns ett behov eller efterfrågan på arbetsmarknaden vilket e väldigt positivt =)

Nu blir d te å sen bingen, ha d gött!

Totalt: 27 poäng (1 bonuspoäng)
Tränat 13 bonuspoäng

Ha det på badet folkens!

4 kommentarer:

  1. Jättekul att höra det om byxorna! Det måste väl ändå vara det bästa sättet att känna efter. Det är så jag brukar känna att jag pendlar i vikt (är inte nån sån där stor fan av badrumsvågen ;) ). Bra jobbat!!

    SvaraRadera
  2. Hej Heidi! Jag glömde säga det igår men när du redovisade (vilket du gjorde väldigt bra btw) så reflekterade jag över att du såg smalare ut om magen, så byxorna luras inte! ;) Kram

    SvaraRadera
  3. josse: tack så mycket =) jo d e verkligen bästa sättet att känna efter å d sjuka e att de brallorna jag har på mug i skrivande stund även de börja kasa ner.... Blir kanske till å köpa nya brallor snart, tror inte jag ahr några som e storleken under de jag har nu.... Haha jag e heller inget fan av badrumsvågen, dock e jag när d gäller Wii balance board, där lägger du in vad du har på dig så räknar den ut efter det. Men ja, aldrig rätt siffror ändå hehe man e aldrig nöjd. Morgan mår som rn prins, pigg å glad å full av fan, tror han börjar komma in i sista trotsåldern.... Ibland växer hornen i pannan å jag får bita mig i tungan för att inte bli anmäld för att jag nackat den lille parveln =) så han börjar bli vuxen nu med andra ord, spännande å följa men ännu mer spännande då det hela e över... Han bröt ju eller fick en spricka i sin klo för nån månad sen så det e d enda vi går å väntar på ska bli bra igen, han har inte ont men vi väntar på att den gamla ska lossna å den nya ska fram. Vi ska till veterinären Erik Mörne på tisdag å ska påbörja processen med att skaffa pass till honom =). hoppas allt e bra med dig å tack för dina fina ord i bloggen. Kramar

    SvaraRadera
  4. Madde: tack så mycket, var orolig att d skulle gå alldeles för snabbt å inte vara tillräkligt tydligt å att folk skulle sitta som fån å inte fatta ett piss av vad jag gjort =) tack för dina fina ord om vikten, jag blev själv överlycklig igår då jag insåg att jag kunde ta på å av de gamla brallorna utan att knäppa upp dem =) så nu blir d ju en extra pepp att fortsätta då man känner att d händer saker. Idag efter att promotandet va klart funderade jag på donken å att äta en festmåltid där men valde å ta en kopp te å subway senare istället som ett bättre alternativ. Vill ju fortsätta på den väg jag e på å få fortsätta njuta av resultaten som äntligen valt att visa sig. Kramar

    SvaraRadera