Summa sidvisningar

tisdag 1 mars 2011

Dag 38

Så då kickar vi igång en ny månad å jag har bestämt att från å med idag så e det VÅR!!!! Så nu åker snart vårgarderoben fram, skam den som ger sig!
Har vart en bra dag idag, kort å gott.... Blir ett kort inlägg idag då jag inte har mycket å snacka/skriva om alls idag.... Har liksom inte hänt nånting idag....

Matmässigt har d blitt 4 knäcke till frulle med saltrulle å en kopp te som va 7 poäng, på det en muffin på 2,5, lunchen blev gårdagens middag, torsk på grönsaksbädd å pressad potatis på 5,5 poäng.
Middagen blev kyckling kalops, en alldeles ny uppfinning från mig, kan ju kort å gott säga att jag inte orka tina kyckling, så koka den med lite lagerblad å kryddor tills den var mör å god. I en stor kastrull puttrade potatis, morötter å lök med lagerblad, kryddpeppar, salt å fond. Lite redning på det å soja för färgens skull å voila, kyckling kalops =)
Mycket gott blev det =) Hela denna middag blev 5 poäng så med de två kopparna kaffe jag tog hos mamma å pappa då jag hämta jycken ger att jag ligger på 22 poäng så nu ikväll blir d en muffin, lite clementin å en god kopp te =) som ger 25,5 poäng för idag.
Träningsmässigt har d inte blitt så mycket, har fått genomfört 2 st 20 min promenader som ger mig 3 bonuspoäng.
Det var allt för mig idag =)

Totalt: 25,5 poäng
Träning: 3 poäng

Labradoodle.....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar