Summa sidvisningar

måndag 14 mars 2011

Dag 52

Då hade vi måndag å fy fan vad trött jag e!!!!! E helt jävla slut.... Så d blir ett kort inllägg idag, haft en bra dag överlag, dagen har gått i engelska å redovisningens tecken så jag e väldigt mör i skateboet..... Matmässigt har d gått bra, med mitt te i termos som jag haft hela dagen, frulle som va makrill i tomat å knäcke samt lunch som va gårdagens middag låg jag på 15 poäng. Hemma hos mamma åt jag faktiskt fett å GOTT!!!!! Det var nämligen över från helgens festmiddag som va lammracks, MUMS!
Lammracks med potatisgratäng å en rödvinsbaserad sås, MUMS! Så därmed sprack d =) Nej, jag låter bara bli att räkna idag eftersom jag max en gång per vecka har en "ätardag" detta var dock första gången som jag inte åt enbart viktväktarmat. Nu ikväll kommer jag bara käka ett litet mellanmål på 2 knäcke, lite frukt å en kopp te. Sen blir d en tidig kväll å att krama goa kudden! Kommer somna med företagsekonomi eftersom jag desperat behöver plugga =(
Då hade jag inte mer för idag, som sagt ett väldigt kort inlägg men orkar inte =)

Totalt: ja, minst 26 poäng =) Tippar på att jag har förbrukat alla mina bonuspoäng jag fått ihop så jag börjar helt enkelt om å räkna å träna så ligger jag i alla fall inte över mina gränser.
Tränat: 0 bonuspoäng

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar