Summa sidvisningar

måndag 28 februari 2011

Dag 37

Så måndag och ny vecka officiellt, har vart en fantastiskt bra dag faktiskt. Började med att va tebax på LIA:n efter en go vecka hemma =) Lillchefen blev alldeles till sig då jag kom in genom dörren *haha*.
Idag kom vår lärare CG på besök å det gick super bra, fick jättefin feedback från min chef och mitt samtal på tu man hand med CG gick också bra. Jag fick luftat min oro jag haft över att jag inte fått ut lika mycket av dessa veckorna som mina andra klasskamrater och CG lugnade mig då han hade kollat igenom allt jag gjort och sa att jag har fått vara med om en fantastisk LIA med tanke på att jag fått en inblick och en förståelse av en bransch som vi knappt hanterat i vår utbildning eftersom det inte finns så mycket "läromaterial" att tillgå och CG:s kunskaper på detta ämne e väldigt få som han själv berättade. Kan (kanske) glädje de klasskamrater som läser detta att eventuellt kommer vi få besök av min handledare Lars-Erik då han verkade intresserad av att komma å hålla en föreläsning för oss =) Tror det hade varit uppskattat av alla för det är en faschinerande bransch!
Haft fullt upp idag på LIA:n också, jag har jobbat vidare med att avsluta mitt uppdrag att befrakta tre olika laster (samlastat) på fartyget Kapitan Ryntsyn från Tofte i Norge, via 7 olika hamnar till slutdestination Turkiet =) Kul och ofattbart att veta att jag, att lilla jag har gjort allt detta.... Var först då jag samlade alla papper, CP:s osv framför mig som jag insåg hur mycket jag faktiskt gjort. Jag har gjort hela den befraktningen helt själv utan att tänka på det *hehe*
*happy face*
Matmässigt då? Jo d har gått bra idag, inte fått träna så mycket som jag hade velat men lite har d blitt, blev en 20 min promenix hem från föräldrarna då jag hämta jycken. Sen utöver det så har d säkerligen blivit i bitar kanske en 20 min promenad totalt under dagen men det e inget jag räknar för det e max 10 min här å där.... Så jag tippar att 2 bonuspoäng har d blivit i alla fall vilket gör att jag ligger på noll igen efter gårdagens "utsvävning".
Frulle blev inte mycket, va inte hungrig idag.... Så jag tog en av mina mumma muffins på 2,5 poäng. Middag blev gårdagens grönsaksröra som är 1 poäng pga att det e stekt i lite matfett samt potatis och en burk makrill i tomat som totalt blev 6 poäng. Sen på vägen hem blev d en kopp te på Espresso House på 2 poäng och hos mamma å pappa blev d 2 koppar kaffe på vardera 1 poäng så hittills idag har det blivit 15 poäng. Väl hemma blev d till å laga middag, torsk skulle d bli idag, dock blev d en seeeen middag då jag misskalkylerade lite.... Jag hade två paket på 400 g torsk vardera som va frysta, la dem otinade på en grönsaksbädd å in i ugnen men d tog längre tid än jag trodde =(

Men men, efter en stund blev d mat i alla fall =) Så här blev d, torsk på grönsaksbädd av paprika, purjo, lite riven pepparrot, skal å saft av en clementin och ca 3 dl fiskfond. I formen hade jag grundat med ett litet lager ruccula och babyspenat å hällde grönsaksröran på det. På grönsakerna la jag torsken som saltades å pepprades å sen in i ugnen i ja, blev säkert 40 min..... Till det, pressad potatis, lite tomat å gurka = GOTT! Hela denna härlighet blev 5,5 poäng.
Nu ikväll blev d en kopp te med 2 av mina muffins till =) Så totalt hamnar jag på 26 poäng och med motionen så e gårdagens "skada" reparerad.
Då hade inte jag så mycket mer.....

Totalt: 26 poäng
Tränat: 0 poäng

Tjo basfiol!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar