Summa sidvisningar

söndag 28 oktober 2012

Dag 646 (Dag 57)

Så, söndag! Hur firades denna söndag? Jo, vaknade först tidigt pga gallstenen.... Blir å ringa VC i morrn för detta börjar urarta å bli värre å värre... SOmna om efter att Voltarenen gjort sit å blev väckt av jobbtelefonen.... Dags för ytterligare en "specialare" så d blev till å kliva upp å jobba nån timme innan jag fick löst problemet å sen blev d mest slapp i soffan där jag kollade på:
så jävla grymt avsnitt! KOmmer bli så jäkla kul å se resten av säsongen, de öppna starkt! Darin å Miss Lee gjorde ett starkt intryck, även the cougar från The SOunds var sjukt grym!
Efter slapp hemma blev d en tur till päronen å allmänt mys idag helt enkelt. Hade tänkt gymma men nej, inte idag, d får bli i morrn.
Jag åkte även upp till päronen där den danska släkten fortarande var kvar så jag fick chansen att få träffa dem då d var längesen vi träffades:




på besök var även min moster å hennes karl å deras voffs Debbie som e bollgalen, här har bollen hamnat under byrån å där ligger hon.... Ibland hör man en dyster suck å pip i hopp om att nån ska hämta bollen =)
Blev mys innan de skulle äta då vi drog hem igen då jag ville sköt kosten idag för mina resultat för veckan var asgrymma trots att jag inte skött mig =)

Matmässigt så e jag nöjd, började med en rejäl frukost då d nästan var lunch egentligen å då blev d gröt på mjölk å mannagryn samt proteinpulver för 6 poäng å sen 2 mackor med ost å smör.
Lite frukt å kaffe å sen middag i form av oxfilé å rostade rotfrukter. Allt har varit så gott så jag har glömt å fota.... Men, totalt landar jag på 35 poäng å nyttjar 9 poäng från veckobonusen =)

Motionsmässigt har d inte blitt så mycket, fått gått lite med Morgan idag som inte ger mer än max 1 AP men alltid nått =) Orka inte stressa in gym, idag gjorde jag d jag hade lust till helt enkelt men gym blir d i morrn!

Totalt: 35 poäng
Motion: 1 AP
AP totalt: 1 st
Veckobonus kvar: 40 poäng

Då var d dags för RESULTAT!

Vikt: 71,9 kg
Minskat: 0,8 kg
Minskat totalt: 42,3 kg

Mått i midja: 86,5 cm
Minskat: 2 cm denna vecka
Minskat totalt: 43 cm


Kvar till delmål 11, gå ner 45 kg å komma ner till 60-talet: 2,7 kg
Kvar till delmål 12, väga 68 kg (gärna mindre) tills min födelsedag: 3,9 kg
Kvar till delmål 13, gå ner 50 kg: 7,7 kg

Har gjort om mina mål då delmål 10 är genomfört, mina favvojeans sitter som en smäck å kommer dessutom i ett par jeans i storlek 40! Lite stretch är det i dem men inte mycket så jag e sjukt nöjd!
Dessutom mätte jag röven/höften idag å gissa vad? 99,5 cm!!!!!!! Jag är äntligen 2-siffrig över rövva! Nu är hela jag 2-siffrig igen å det är en jävligt grym känsla!
Tänk att kroppen skulle svara så bra på lite intervall träning????? Veckan som kommer ska innehålla minst 3 intervallpass å gärna nåt styrkepass också å nu har jag fått den taggning å pepp jag längtat efter. Nu kör jag så d ryker, målet är i sikte, 60 talet hägrar å jag har gett mig fan på att d ska uppnås så fort d bara går! Jag e klar med 70-talet å välkomnar glada 60-talet =)

Farewell!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar