Summa sidvisningar

söndag 21 oktober 2012

Dag 637 (Dag 48)

Då var det fredag å idag hade jag sikte på tidig hemgång men så blev d inte men inte lika illa som förra veckan i alla fall =)
Det e som ett svart hål vid mitt skrivbord, tiden försvinner helt enkelt men som jag sagt tidigare så e d så jäkla kul även om d e jobbigt tidvis =)
Fick beröm idag att d verkar som jag fått god kontakt med chaffisarna så d känns bra att jag förmodligen hamnat på god fot med dem allihopa så snart känner jag att jag har tillräckligt med kött på benen för å bli lite tuff ibland så d går framåt =)
Efter jobb var d tänkt både Väla å mys hos päronen men d sluta med att jag somna när jag kom hem å sen palla jag inget alls =( Märks att jag sovit dåligt å haft d tufft i veckan för jag va heldäckad å d va gott å sova sen!

Matmässigt så var d mindre bra, det e som om det händer nåt på fredagar å sen resten av helgen, all press å stress gör att kroppen slappnar av per automatik på helgen å d gör att allt fel slinker ner men denna gång bromsa jag i god tid å d känns grymt faktiskt =)
Frulle som vanligt gröt för 4 poäng å sen en lunch som blev:
sushi! E så helvetes gott! Till d en bulle för 14 poäng å sen kaffe för 3 poäng å sen middag som blev rösti å kylling men jag kommer bli mer restriktiv med rösti för jag har börjat märka att i röstin finns både ett å annat som triggar mitt matmonster så jag tippar på gömt socker.... Jag har oerhört svårt å bara ta en viss mängd. Jag vill genast ha mer å mer å mer utan att d blir stopp i magen så jag kommer nog inte käka d mer för det e så obehagligt att ett halvfabrikat/helfabrikat kan ha en sån effekt å d visar också hur farligt det är för kosten, inte bara tillsatser utan just vad det ger för konsekvenser i kroppen. USCH! Nåja, 16 poäng för middagen å sen choklad för 10 poäng som ger en totalsumma på 47 poäng å nyttjar 11 poäng från veckobonusen.

Motionsmässigt så fick jag ihop 2 AP vilket känns bra trots att jag varit så trött å sliten men hoppas få in gym i helgen, vi får se.

Totalt: 47 poäng
Motion: 2 AP
AP totalt: 12 st
Veckobonus kvar: 35 poäng

Habba habba zoot zoot!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar