Summa sidvisningar

måndag 15 oktober 2012

Dag 629 (Dag 41)

Då var d torsdag å dagen spenderades på jobb, alldeles för länge men men, tiden går fort kan jag ju säga. Hinner ju knappt blinka så har klockan passerat hemgång men det är en skön känsla även om det är väldigt rörigt, stressigt å jobbigt för tillfället. Dock har jag fått veta att det är sällan det är så som det är nu så jag tar det med ett leende på läpparna å d bästa av allt? Jag fixar d faktiskt, behöver fortfarande stöttning men jag har ju också bara jobbat i en månad =)
Fick vara med på utbildning idag nere i Malmö vilket var riktigt kul! En av de produkter vi transporterar har bytt lastningsort och ska börja i Malmö istället så d var intro för alla inblandade och jag fick för första gången se en tanktrailer. Riktigt maffig å så jäkla cool! Stod som en femåring som ser en traktor för första gången. Bara woooooooooooooow! Sett massor av trailers men aldrig en tanktrailer så d va riktigt nice!
Efter jobb blev d handling med mamma som vanligt å sen slapp hemma hos päronen så en skön dag allt som allt.

Matmässigt har d varit en bra dag, börja med gröt som vanligt för 4 poäng å sen kaffe på d för 4 poäng.
I bilen på väg mo utbildning blev d min lunch som fick bli sushi å morötter, kolossalt gott! 12 poäng å en den sedvanliga torsdags middagen:
kylling å sallad för 14 poäng å jag landar på 34 poäng å nyttjar 8 poäng från veckobonusen.

Motionsmässigt blev d en del knatande idag som gav mig en totalsumma på 3 AP, börjar sacka efter med träningen men skyller på hösten, ska ta tag i d strax, tiden räcker inte till å den ursäkten ska jag strax ta kål på!

Totalt: 34 poäng
Motion: 3 AP
AP totalt: 14 st
Veckobonus kvar: 4 poäng

Adios!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar