Summa sidvisningar

söndag 28 oktober 2012

Dag 643 (Dag 54)

Torsdag å dagen spenderades i högt tempo som resten av veckan... Kaos e mer rätt ord...
Det e rätt körigt för tillfället å som d ser ut så kommer d va körigt hela v.44 OCH v.45 så ja. Jag ser inte riktigt fram emot men jag ska väll fixa biffen som vanligt, jag har fått 2 eldprov hittills, händelser som i princip aldrig händer, har hänt mig på dessa 2 månader som jag jobbat men d sköna e ju att jag fixat det, kanske inte perfekt men jag har klarat det å d e jag faktiskt rätt stolt över =)
Efter jobb blev d å åka hem för å ta en snabb blund i sängen, ca 30 min innan d bar iväg för å handla mat för veckan som kommer med pappa å idag skulle vi handla inför helgen då släkt för Danmark kommer på besök så d ska ju handlas mat till det å det var en utmaning =) Mamma fick återigen bakläxa i att skriva utförliga instruktioner *haha* så d blev att ringa vid ett tillfälle för å dubbelkolla vad hon menade... Men vi fixa det =)
Efter handlingen blev d slapp hemma hos päronen med Morgan så d va riktigt nice.

Matmässigt e jag nöjd, börja med gröt för 4 poäng å sen blev d en lunch som jag haft rätt ofta nu:
I R crazy for sushi =) Åt aldrig brödet, jobbet tryckte på så jag märkte aldrig jag va så hungrig så jag åt sushin å sen hann jag inte mer.... 12 poäng för firren =)
Kaffe under dagen för 4 poäng å sen middag i form av:
nu hann jag äta nästan hälften innan jag kom på å fota men jag va hungrig =) Blev kyllingspett, en halv galiamelon å en bulle för 10 poäng å sååååå gott!
Totalt: 30 poäng idag å nyttjar 4 poäng från veckobonusen

Motionsmässigt så blev d bara motion i form av promenader så efter en hel del knatande så skrapade jag ihop ca 4 AP vilket jag känner mig nöjd med =)

Totalt: 30 poäng
Motion: 4 AP
AP totalt: 19 st
Veckobonus kvar: 6 poäng

Sayonara!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar