Summa sidvisningar

måndag 22 oktober 2012

Dag 640 (Dag 51)

Då var d måndag å dagen spenderades på jobb, fick ju en flygande start genom att jag hade en ny tröja som nog sa lite om hur jag kände mig då jag vakna:
I´m batman!
Sen att jag kom i ett par byxor (förvisso stretch, detta ljuva, förlåtande material) i storlek 40!!! Helt otroligt! För två år sen var d storlek 52 som gällde så jag skutta glatt till jobb kan jag säga =)
Dagen flög förbi som vanligt å efter klockan passerat hemgång å jag väl upptäckte detta så va d ju till å åka hem. Väl hemma så gick d inte riktigt som planerat. Jag somna. Dock inte så konstigt efter helgen å att jag sov alldeles för mycket på söndag vilket gav minimalt med sömn till idag...
Nåja, efter en skön tupplur på ca 1 timme så blev d å dra upp till päronen för lite tvmys å nu hemma igen =)

Matmässigt så var d en skön dag även om d blev lite mer än jag tänkt mig så är det fortfarande inom mina ramar å detta e första veckan på LÄNGE som jag är inom ramarna, inte ätit upp all veckobonus redan på söndagen så jag e grymt nöjd =)
Gröt som vanligt till lunch å sen kom lunch som blev rester från gårdagen:
kebabsallad å bröd för ca 9 poäng å sen lite kaffe under dagen för 3 poäng.
Kvällens middag blev i all enkelhet makrill i tomat med pasta för 11 poäng å sen lite choklad å ett kvällsmål:
clementin å kvarg med vaniljsmak, MUMS! Slutar dagen på 36 poäng å nyttjar 10 poäng från veckobonusen.

Motionsmässigt har d varit en skaplig dag med promenader som ger mig 3 AP.
Sen var ju visionen att slita lite på gymmet men jag somna som sagt å när jag väl kom hem sen (för eftersom gymmet e så nära så blir d ju; ja men sen, jag hinner....) så jag hann inte =( Men i morrn har jag gett mig fan på att jag ska köra hårt! Längtar faktiskt efter att få svettas riktigt äckligt mycket igen =)

Totalt: 36 poäng
Motion: 3 AP
AP totalt: 4 st
Veckobonus kvar: 16 poäng

Ciao!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar