Summa sidvisningar

måndag 1 oktober 2012

Dag 618 (Dag 30)

Då var det söndag å en ny vecka tar sin början.
Idga vaknade jag med en liten uppförsbacke, märks jag sällan dricker numera för d ska inte mycket till å jag märker också att jag hellre låter bli att dricka utan gör d bara då och då, vid speciella tillfällen då jag känner att det vore gott med lite vin.
Vi hade en god sovmorgon även denna dag å sen stack jag å svärmor direkt till Ikea för vi glömde köpa en grej igår å väl hemma blev d en snabb frulle för våran del å sen lite slapp i soffan med kortspel innan d va dags å åka till mina föräldrar på en liten fika.
Vi fick världens godaste äppelkaka som mamma bakat å med hemmagjord vaniljsås å d va MUMS! Jag som inte gillar vaniljsås/marsansås tyckte detta var smaskens så d va verkligen gott betyg =)
Missade å ta bilder för d va så gott *haha*

Efter fikan å lite snack emd kaffe så bar d av hemåt igen för att packa in svärisarna i bilen som sedan tuffade vidare mot Lysekil å vi tog oss en liten eftermiddagslur jag, Morgan å Andreas =)
Sen kände jag faktiskt för pizza idag, det var ett skönt val för det var inte pga att jag var less eller sur eller vresig utan jag kände verkligen för det. Jag var på väg å laga mat men tänkte att nej, ikväll hade d varit mysigt å bara få vara, göra det jag vill å d smakade mums:
de snålade med ananasen men men, gott ändå =)
Till detta blev d lite cola, 2 glas för å vara exakt å jag hade köpt chips också men var inte sugen så jag lät bli vilket också känns underbart att jag MÅSTE inte bara för att jag gett mig själv lov å det är ett stort framsteg för att vara jag!

Söndag betyder ju mätning å vägning men med nyanländ lingonvecka så blir d att jag stannar på samma siffror som förra helgen, jag har gått upp i vattenvikt det vet jag så jag ger er bara förra veckans resultat å så blir d att kämpa vidare mot nästa söndag istället =)
Idag insåg jag en sak också, jag kommer stryka ett streck över det här, ny dag i morgon med nya val. Jag har de senaste veckorna hela tiden tagit med mig mina övertramp in i nya veckan, hela tiden kämpa mot ett överskott av mat å tror att det e därför jag e så less på detta just nu. Jag kämpar hela tiden i motvind så nu släpper vi det som varit å blickar framåt istället.

Resultat:

Vikt: 72,7 kg
Minskat: 0 kg
Minskat totalt: 41,5 kg

Mått i midja: 89 cm
Minskat: 0 cm denna vecka
Minskat totalt: 40,5 cm


Kvar till delmål 10, komma i mina favvo jeans å ca vikt blir att väga 72 kg: 0,7 kg (de sitter rätt snyggt men saknas liiiite till, men inte långt kvar!)
Kvar till delmål 11, gå ner 45 kg å komma ner till 60-talet: 3,5 kg
Kvar till delmål 12, väga 65 kg om 6 veckor: 7,5 kg

Det som har varit det har varit, inget att göra åt. Nya tag å nu jävlar i mig kör vi! Det roliga i att gå ner måste in igen i vardagen å det kommer ske utan krav, inga förbud.

GO GO POWERRANGERS!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar