Summa sidvisningar

tisdag 6 november 2012

Dag 647 (Dag 58)

Ja då får jag blogga ikapp lite, ligger lite mer än en vecka back men men... Så går d då det blir mycket å tänka på =)
Måndag å dagen spenderades på jobb å jag minns inte om d hände nåt speciellt denna dag för d händer så fruktansvärt mycket.
Vet dock att denna veckan kantades av att fixa inför den stundande maxtestveckan och denna vecka dominerades också att en produkt vi kört länge skulle byta utlastningsort å det medför alltid krångel med d tekniska vilket som skedde här... På ett pass lastar chaufförerna 2 lass men denna dag tog d 8 timmar för ett lass som inte ens hanns med att lossas... Men men d gick vägen =)
Efter jobb blev d mys hemma hos päronen i höstrusket så trots allt en bra dag fast det e mycket just nu å d märks...

Matmässigt så är jag nöjd, börja dagen med gröt som vanligt för 4 poäng å sen en lunch som bestod av mat jag fått totalt dille på:
SUSHI! Med en bulle till å färska hallon, MUMS! 14 poäng för detta å kaffe för 2 poäng under dagens lopp samt avslutade med en middag:
biffstroganoff med resterna av de rostade rotfrukterna för 12 poäng å d smakade mums å jag slutar på 32 poäng å nyttjar 6 poäng från veckobonusen.

Motionsmässigt så e jag nöjd, blev inget gym men d har jag svårt för på måndagar då det ofta är mer belastning på måndagar men promenader har jag fått till å de ger mig 2 AP å det e bättre än inget alls =)

Totalt: 32 poäng
Motion: 2 AP
AP totalt: 3 st
Veckobonus kvar: 34 poäng

Sayonara!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar