Summa sidvisningar

måndag 8 oktober 2012

Dag 622 (Dag 34)

Så då var d torsdag å dagen spenderades på jobb som vanligt på dagen med ring ring i telefon å bråk bråk med systemet som hänger sig lite då och då =)
En bra dag på jobb, bara lite vettskrämd numera men det är också ett jobb utanför miin comfortzone så d kommer, det vet jag för jag ger mig ICKE!
Efter jobb blev d till att åka hem för å handla med mamma samt sammanstråla med en viss liten skitunge som varit och blivit passad av kompisar i Landskrona å de hade besökt Saxtorpsjöarna:
"Jag har baaaaaaadat" =)
Sen blev d mys hos päronen innan vi knatade hemåt, en bra torsdag med andra ord!

Matmässigt så försöker jag göra bra val, bara för att jag inte orkar sköta mig är ingen ursäkt för att låta allt förfalla å idag var en helvetesdag utan dess like. Det var Kanelbullens dag å det första jag möts av på jobb på morronen är:
de luktade sååååååååååååååå gott! Sen fyllde en på jobb år å valde att fira det med vaddå? Jo ännu mer kanelbullar.... Där kom en gigantisk låda å jag fega ur å pep upp snabbt för å önska grattis innan jag pep ner igen illa kvickt...
Började hur som haver dagen med min gröt för 4 poäng, sen lunch som blev rågbröd, mangochutney blandning å rostbiff till det för 12 poäng å kvällen avslutades med en god sallad å kylling:

kaffe på det och 2 kanelbullar. Jag orkade inte stå emot längre =( Så totalt idag blev d 45 poäng.

Motionsässigt har d inte blitt mycket, dock en himla massa promenader som gav mig en totalsumma på 4 AP å det e bättre än ingenting alls =)

Totalt: 45 poäng
Motion: 4 AP
AP totalt: -5 st
Ingen veckobonus

Bye bye!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar