Summa sidvisningar

onsdag 3 oktober 2012

Dag 620 (Dag 32)

Då var det tisdag å även denna dag mådde jag allt annat än hallon då jag vakna... Vem vet, beror kanske på för lite sömn eller rent av för dålig sömn? Jag märker jag har svårt å slappna av, jag vaknar ofta under nattens gång, tror det e morron osv vilket nog gör att d blir ingen vidare sömn.
Var en skön dag på jobb i alla fall, måndagen va lite småstressig med mycket post å papper från helgen som skulle gås igenom men idag var d lugna gatan så jag kunde ta d lugnt vilket var oerhört skönt!
Efter jobb blev d å åka hem för mys med päron å jycke innan jag å jycken tuffade hemåt igen =)

Matmässigt så var d en helt ok dag, inte så bra som jag hade önskat men fortfarande okej faktiskt.
Frulle blev min One Meal mannagrynsgröt för 4 poäng å sen kaffe för 3 poäng under dagens lopp.
Dagens lunch hann jag äta upp innan jag kom på jag glömt å fota men d blev min älskade kyckling som vanligt med lite grekisk pastasallad till för 12 poäng:
dock fotade jag vad jag lämnade kvar, lite mindre än halva burken morötter som jag hade till lunchen samt kyckling. Känns bra =)
Kvällens middag skulle varit smart men jag orkade helt enkelt inte å valde en kebabsallad:

totalt för 1 av 2 bröd ihop med lite dressing å kebaben blev d 20 poäng, valde att slänga det brödet som var kvar också. Fanns ingen orsak till å spara på det, risken finns jag äter upp d ändå =)
Totalt blev d 39 poäng idag å d känns bra även om jag vet jag kan bättre.

Motionsmässigt så blev d buss idag så lite mer chanser till promenader än då jag hade bilen igår å totalt lyckades jag faktiskt skrapa ihop hela 4 AP i form av promenader å d känns riktigt nice tycker jag.

Totalt: 39 poäng
Motion: 4 AP
AP totalt: 7 st
Veckobonus kvar: 17 poäng

Adios!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar