Summa sidvisningar

onsdag 3 oktober 2012

Dag 619 (Dag 31)

Då bloggar vi om måndagen som spenderades på jobb i vanlig ordning, dock kände jag mig.... Ja, jag mår inte alls bra. Kan inte sätta fingret på det, tror det handlar om en kombination av lingonvecka å ett lättare gallstensanfall som gör att jag mår precis som om västa influensan eller vinterkräksjukan e på intåg. Får hålla tummarna det ebbar ut i ingenting =)
Kändes bra idag också just då jag drog ett sträck över alla felsteg, kändes lättare i kropp å själ idag trots att jag mått lite kasst idag så det känns verkligen som det var det bästa beslutet för mig.

Matmässigt har jag fått kämpa idag faktiskt, trots jag gjorde det bra beslutet att börja om på noll igen kalorimässigt så har d varit motsträvigt i kroppen idag, kanske beror på att jag inte mår bra?
Har dock försökt hålla mig i skinnet å räknat rubb å stubb.
Frulle blev min gröt som vanligt men utan One Meal idag för 3 poäng, kaffe under dagen för 4 poäng.
Dagens lunch blev min lata favorit:
Kycklingfilé med morötter å med start i helgen så har jag börjat försöka lämna kvar något på tallriken, att inte tömma tallriken. Nu lämnar jag inga stora rester utan det handlar om max 1-3 munfullar med mat, bara nåt litet som en symbol att nej, nu e jag mätt å även om jag får plats med det som ligger kvar så MÅSTE det inte ätas upp. Känns bra, lunchen blev för övrigt 7 poäng.
Kvällens middag blev rester från helgen:
mango chutneykyckling å ris samt sallad med lite dressing (olja å kryddor) samt avocado. MUMMA!
14 poäng för middagen å sen klarade jag inte å hålla mig men d blev faktiskt lite chips för ca 14 poäng också. Jag hade ju köpt dem igår å va inte sugen men idag kom suget. Med råge! Så jag valde att nyttja lite av veckobonusen å landar på 45 poäng idag.

Motionsmässigt har d inte varit nån vidare dag. I å med att jag inte mår så bra så valde jag å ta bilen idag men jag har ändå varit ute på en hel del promenader som tillsammans ger mig 3 AP å det e jag väldigt nöjd med. Jag känner att jag ändå nyttjar den lilla tid jag har väl även om jag har dåligt samvete att jag slösar bort värdefulla cykeldagar pga av lite kass feeling i kroppen men men. Hade jag cyklat hade jag kanske verkligen blivit sjuk, who knows?

Totalt: 45 poäng
Motion: 3 AP
AP totalt: 3 st
Veckobonus kvar: 30 poäng

Tjing tjing!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar