Summa sidvisningar

torsdag 30 augusti 2012

Dag 587

Då var det torsdag, delvis har veckan gått lite småsegt men samtidgt SWOSH! Redan torsdag å i morrn fredag? Jisses...
Dagen har som sagt spenderats på jobb där jag fått sitta lite bredvid å fått lite mer kött på benen gällande mina uppgifter vilket e nice men samtidigt börja d också snurra i skallen =)
Dock e det skönt att ta det hela bit för bit å däremellan renskriver jag anteckningarna jag hela tiden för så går det in på ett annat sätt å inte allt på en gång.
Gillar också att jag får hoppa runt å ha möten med olika nyckelpersoner i företaget som jag kommer vara en del av gällande deras jobb i framtiden å d e så himla nice för jag får ju helheten. Jag ser hela min roll i företaget å hur det jag gör påverkar hur andra kan göra sitt jobb osv å jag ser inte bara min del.
Efter jobb handlade jag å mamma som vi alltid gör på torsdagar å jag va uttråkad i köket innan vi skulle åka så ja.... Jag lekte lite =)
Mamma hade ägg framme.... Vaddå trött efter jobb?
En skön dag har d varit även om den började blött å åskigt....

Matmässigt har d varit en bra dag som började med min gröt som fick tillskott av One Mealpulver för 4 poäng å sen kom lunchen som blev ugnsbakad lax med lite rösti å grönsaker för 12 poäng.
Kaffe under dagen ger mig 4 poäng å som avslutning på dagen blev d:

en middag bestående av kycklingspett å en sallad för 8 poäng å jag landar på 28 poäng å nyttjar 2 poäng från mina AP

Motionsmässigt har d varit en lite sämre dag då jag anlände till mina päron på morronen redan halvt genomblöt. Stod läääänge å funderade på om jag skulle fuska å ta bilen eller trotsa vädret å cykla. Jag stod med regnstället på å skulle precis cykla iväg då det blev extra stora droppar å valde faktiskt å ta bilen istället.
Dock har jag försökt kompensera genom att gå lite extra idag å jag har faktiskt lyckats skrapa ihop 4 AP i promenader så d känns skönt =)

Totalt: 28 poäng
Motion: 4 AP
AP totalt: 7 st
Ingen veckobonus

Live long and prosper!

2 kommentarer:

  1. Haha, du är lite special du, Heidi (syftar på dina äggtricks)

    SvaraRadera
  2. hehe jupp å det e intressant hur kul man kan ha med ägg =)

    SvaraRadera