Summa sidvisningar

tisdag 21 augusti 2012

Dag 576

Då var d söndag å dagen spenderades mest på vift faktiskt =)
Hann inte mer än vakna innan d va dags å sätta sig i bilen för att åka till Eslöv där jag skulle mysa med en vän som ska hjälpa mig med en sak.... Projektet är fortfarande hemligt å tror jag ska döpa det till Projekt X =)
Idag skulle vi sätta igång med del 1 av 2 för detta projekt å det tog ca 4 timmar.... Vi visste inte riktigt hur resultatet skulle bli men d blev bra trots allt å d ska bli spännande å se hur d utvecklas.
Så ja, dagen spenderades i Eslöv å vad d gäller mat så nja.... Tar paus helt enkelt!
Jag å min vän Anne har båda gjort en fantastisk viktresa å hon är så jäkla grym ut i fingertopparna!
Hennes stora dröm är att komma in på Polihögskolan vilket är tufft så hennes viktresa är mest inspirerad för detta å hon har gjort enorma framsteg å jag e så jäkla imponerad av henne.
Vi hade massa gott viktsnack i hennes kök å en sak som hon sa som fick mig att få en "aha-upplevelse" var att hon väljer att äta saker som inte gynnar viktnedgången MEN hon gör det bara när hon känner för det, inte när hon e arg, ledsen eller uttråkad för då är det känslorna som styr. Att hellre tänka: ja du, jag e faktiskt sugen på lite choklad idag, ska jag ha det? Då är det okej att äta för då har man tänkt igenom FÖRST å detta e något jag verkligen tog med mig.
Annars så hände inte så mycket mer än äventyr i Eslöv å leka kurragömma med traktorerna ute på landsvägarna *haha*

Matmässigt så började jag dagen emd en muffin å sen en kopp kaffe.
På vägen hem blev d 2 cheeseburgare på Donken å d hela avslutades med en pizza, ett glas cola å lite choklad med jordnötssmör. Bra matval? Nej, men jag valde det själv. Jag var inte arg, inte ledsen, inte jätteglad så jag kände jag var värd att få äta onyttigt. Jag ville ha just detta, jag vet konsekvensen men jag e trött å jag vill ha lite ledigt från att vara fröken duktig gällande maten.
Detta var också något jag å Anne diskuterade, alla matpoliser man stöter på ibland.

Men sånt ska väl inte DU äta?
Det där e inte så nyttigt, det vet du va?

JA JAG VET! Jag har gått ner 40 kg, klart som fan jag vet vad som är bra å inte bra men vi kan byta liv du å jag. SÅ kan du sätta dig å vara nitiskt duktig med mat å träning i 1,5 år å se hur jäkla lätt det är...
Hmm, nu blidde d kanske lite bittert? Det var inte meningen =) Men ville bara understryka innan det kommer kommentarer om att jag spårar ur osv. Ni kan vara lugna, jag har INTE gett upp =)

Hmm vad ska d bli av detta?

Totalt: 44 poöng (inte räknat med pizzan men den ligger runt 40-45 poäng å detta tänker jag försöka ta på AP budgeten istället)
Motion: 0 AP
AP totalt: 0 st
Ingen veckobonus (den e förbrukad i å med pizzan hehe)

RESULTAT!

Vikt: 73 kg
Minskat: 0,1 kg
Minskat totalt: 41,2 kg

Mått i midja: 90 cm
Minskat: 0 cm denna vecka!
Minskat totalt: 39,5 cm

Kvar till delmål 10, komma i mina favvo jeans å ca vikt blir att väga 72 kg: 1 kg (de sitter rätt snyggt men saknas liiiite till, men inte långt kvar!)
Kvar till delmål 11, gå ner 45 kg å komma ner till 60-talet: 3,8 kg
Kvar till delmål 12, väga 65 kg om 6 veckor: 7,8 kg

0,1 ner denna vecka. Ledsen? HELL NO! Jag e glad å denna vecka kommer jag faktiskt vara lite slapp med maten efter att jag kraschade i fredags å torsdags med kasst humör å ledsen helt enkelt. Jag fick en dipp å jag vet också hur jag bäst tar mig ur den. SLÄPP ALLT VAD MÅSTEN HETER! Istället väljer jag att göra vissa saker. När jag säger att jag är slapp med maten så betyder det att jag varje dag, som vanligt, skriver upp vad jag ska äta. Jag har mina poäng men om jag nu vill ha nåt mer så äter jag det å därmed så går jag över, men det är mitt val å ångest kan vi ju bara ta å skicka åt fanders =)
Jag mår bra å det är här jag hittar energin å gnistan igen, genom att få ta d slappt, inget måste, inget tvång, ingen press. Bara få vara å nuta lite halvt kontrollerat =)
Denna veckan e jag faktiskt sugen å ta mig till gymmet också så vi får se =)

Nu kör vi igånge n ny, härlig vecka!

Adios!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar