Summa sidvisningar

måndag 6 augusti 2012

Dag 563

Så, måndag å vilken seg å trött måndag detta blev! Hade verkligen ingenting å göra på jobb så jag fick lära mig konsten att se upptagen ut när det var d motsatta.... Jag har sorterat fraktsedlar i datumordning så när jag kan lägga in dem i systemet så går d i ordningsföljd.
Jag har organiserat skrivbordet.
Jag har rensat i mailen.
Jag har lagt in filer i excel, råkat missa å spara så jag kan lägga in dem igen.
Jag har organiserat å städat i arkivskåpet... Ja, you name it! Så efter 6 timmar kasta jag in handduken å gick hem tidigare å hoppas att handdatorstrulet som chaffisarna hade idag på morronen betyder ett berg av papper i morrn så jag har å göra i alla fall =)
Väntar dessutom på att ödet ska ringa nu de närmsta dagarna också så e nog mest d som gör mig rastlös.... Vänta... Jag e inge vidare bra på det =)
Sen kommer det en spännande grej den 8 augusti (på självaste Monicas födelsedag =P) som jag e superspänd på å se hur det hela blev samt att få dela med mig av detta med alla här som läser min blogg!
Massa på gång men, måste vääääänta på det å d e det dryga i dag men men, får se hur d artar sig i morrn...
Utöver allt detta så har d annars vart en ok dag, Morgan var hos mamma idag å även blivit passad av mobror Tobbe så han e trött å lycklig å d blir en tidig kväll ikväll för snablar jag e trött!

Matmässigt har d vart ok, gick över idag men d e inte så farligt utan d va gott å helt klart värt det =)
Frulle blev min goda gröt å frukt för 3 poäng å sen kom en enkel men god lunch:
Viktväktarnas tomatsoppa, 50 g kycklingfilé i den samt en skiva bröd för 6 poäng å mumma!
På detta har d blitt under dagen kaffe för 7 poäng å en middag som bestod av två delar:

jag va så hungrig uppe hos mamma att jag tog 2 grova mackor med lite smör, skinka å ost på å väl hemma ett par timmar senare blev d 90 g fläskfilé å 100 g rösti med lite mozzarella, tomat å lök. MUMMA! Å båda rätterna gav mig 21 poäng, onödigt kanske men gott å bättre så här för jag sneglade på pappas stora choklad å hade gärna satt i mig hela den pga lågt blodsocker men valde mat istället för jag var ju hungrig, då funkar inte socker =)
Landar på 37 poäng idag å nyttjar 11 poäng från veckobonusen vilket jag e nöjd med =)

Motionsmässigt så har jag märkt av min rastlöshet! Jag har vankat å gått fram å tebax på jobb så innan jag ens va framme vid tåget på Malmö C så visade min stegräknare 1 Ap å det brukar den inte göra förräns jag knatat hela vägen hem å lite till dessutom... SÅ jag blev faktiskt peppad att knata på mer men på tåget försvann all energi å jag fuska genom å ta buss upp till mamma å vi fick skjuts hem men sen har jag vart ute å gått en liten PW, skulle ändå köpa mjölk så d blev nytta med måste =)
E sjukt nöjd i alla fall, lyckats skrapa ihop 4 AP för idag å målet var 3 från början så jag e nöjd!

Totalt: 37 poäng
Motion: 4 AP
AP totalt: 14 st
Veckobonus kvar: 8 poäng

Adios!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar