Summa sidvisningar

onsdag 8 augusti 2012

Dag 565

Då var det onsdag å idag har varit lite speciellt =) Jag har nämligen fått gästblogga eller vad man ska kalla det...
Jag var ju med i utmaningen Hundra Grymma Dagar 2.0 och för ca 2 veckor sedan fick jag ett litet mail i min inbox på fejjan:

Hej Heidi! Hoppas allt är bra med dig? :) Jag undrar om du har lust att skriva ett inlägg till HGD-bloggen? Det kommer läggas upp om typ 2 veckor, så det är ingen brådska :) Skriv gärna om din resa och tips och ja.. Vad du tycker känns bra och värt att dela med dig av! Gärna bilder om du vill.
Du är SÅ GRYM! Kram!

Så? Vad gör jag? Självfallet jag ställer upp! Inlägget publicerades idag och här kommer länken för er som vill läsa lite mer ingående om min resa, den fulla resan så att säga å jag kände mig riktigt nöjd men som vanligt så kommer jag ju på mer saker jag kunde skrivit om men jag är nöjd med det inlägg jag skrev å hoppas ni också tycker det e intressant läsning:
http://hundragrymmadagar.shapemeup.se/2012/08/08/var-grymma-heidi/

Som sagt, hoppas ni gillar det =)
Utöver detta har d inte hänt så mycket idag, nada att göra på jobb. Igen. Så idag så gick jag hem tidigare, kändes liksom rätt meningslöst å sitta på jobb å surfa å titta på klockan för å se om man får gå hem snart... Nåja, ska inte klaga men d e segt å inte ha nåt å göra men jag hoppas d ändrar sig inom ett par dagar för jag misstänker att detta e lugnet före stormen...

Matmässigt har d gått bra idag, jag skulle ha hållt matbudgeten om nu inte fisken jag tagit fram igår från frysen hade glömts ute av lilla mig så d lukta inte gott då Andreas kom hem så den fick slängas å middag köptes. Där sket sig budgeten men jag e nöjd ändå!
Frulle blev min vanliga med gröt å frukt för 3 poäng å sen kom lunchen som va samma som igår:
One Mealhavregrynsgröt för 6 poäng å under dagen även 6 koppar kaffe för 6 poäng =)
Kvällens middag blev som sagt improviserad:
Kebabsallad =) 18 poäng för detta å jag landar på 33 poäng idag å nyttjar 7 poäng från min veckobonus så d känns bra trots övertramp...

Motionsmässigt så har jag knatat på som vanligt å idag satsade jag lite mer än igår då jag va helt slut.
Jag va på väg å fuska å ta bussen till päronen för å hämta jycken idag men i sista sekund kom min lilla inre röst (som e en riktig bitch till å från...) å sa åt mig att ska det bli några minus på vågen så ser du till å röra på fläsket! SÅ jag gick från tåget till päronen å sen hem igen så d blev faktiskt 4 AP idag vilket jag e väldigt nöjd med.

Totalt: 33 poäng
Motion: 4 AP
AP totalt: 21 st
Veckobonus kvar: 1 poäng

Sayonara!


3 kommentarer:

  1. Läste alldeles nyss inlägget du skrivit i HGD-bloggen, vilken GRYMT bra resa du gjort hittills och vilken härligt inlägg! Inspirerande, upplyftande och bara allmänt härligt!
    Heja dig Heidi & Keep up the good work!

    SvaraRadera
  2. "Hundra Dagar..."-inlägget var verkligen väldigt bra skrivet. Väldigt ärligt och naket. Jag satt som fängslad och läste. Är så stolt över dig. Att du har kommit över så många hinder och dippar i ditt liv. Att du står stolt som en vinnare på andra sidan och skrattar ditt förflutna i ansiktet. Det krävs en fantastisk styrka. Du ska verkligen vara stolt över den resa du har gjort och ta åt dig all beröm. Jag vet sedan vår barndom att ditt självförtroende dippade lite då och då, så att se den här sidan av dig är underbart, men jag vet också hur svårt det är ibland att ta åt sig beröm. Men det ska du verkligen göra och låta det göra dig till en starkare människa.
    Du är en underbart fin tjej. En av de snällaste jag någonsin har känt. Och jag önskar dig all lycka i världen. Detta har då verkligen förtjänat (och så mycket mer).
    Jag hoppas du fortsätter kämpa (annars får du med mig att göra ;-) ) för du är värd det bästa.
    Kram

    SvaraRadera
  3. Sonja: tack så hemskt mycket Sonja =) Det var ett roligt inlägg att skriva och en utmaning, att vilja dela sin historia men samtidigt ge tips och inspiration till andra så man kan lära sig något för att gå vidare.

    Josse: <3 tack så hemskt mycket kära du. Blir lite tårögd över dina fina ord...
    Inlägget skrev jag i ett enda svep, jag läste inte igenom, ingen redigering för det kändes som det bästa att bara få ut det jag tänkte på direkt.
    Jag märker vilken skillnad det gör att jobba med det mentala även om jag gör det amatörmässigt, jag skulle egentligen tagit till psykolog men jag känner att det funkar. Jag e fortfarande fast i "jag kan själv" men det börjar bli bättre.
    Jag har fruktansvärt svårt att ta åt mig beröm, beror nog mycket på att jag inte riktigt fattat hur mycket jag åstadkommit, jag tänker hela tiden på framtiden, målet, när jag når den å den vikten osv. Jag har svårt å se här å nu men jag börjar bli bättre på det =)

    KRAAAAAAM!

    SvaraRadera