Summa sidvisningar

söndag 5 augusti 2012

Dag 562

Då var d söndag å en VVV tar sin början (ViktVäktarVecka) å idag har jag bara lagt fokus på att vara produktiv men ändå vila.
Börja dagen med att sova tills jag vakna, ingen väckarklocka å d va sååååå skönt å jag blev positivt överraskad att jag vakna så pass tidigt som jag gjorde, nämligen 11:30. Sällan jag valnat så "tidigt" av mig själv så d va nice, somna strax innan kl 2 skulle jag tro så lagom antal timmar =)
Sen blev d lite slapp i soffan innan d va dags å börja städa, städar ju varje vecka å är väldigt noga med att ha d städat å rent å fint här hemma sen vi flytta. Det e ju en sprillans ny lägenhet å jag har gett mig fan på att hålla den så fräsch jag bara kan så länge som möjligt =)
Städandet tog sin lilla tid men jag hade gett mig fan på att d fick inte ta mer än 3 timmar å d höll jag vilket e nice å ja, tyvärr är här någon som saboterar för mig för sängen bäddades fint emd  nya, rena sängkläder men d dröjde inte länge förräns:


Tills lut hitta jag den skyldige, nämligen Morgan så ni inte trodde d va Andreas, han har lärt sig =) Så här har ni pösmunk nr 1 mitt i sin fina bäddning i sängen, han tyckte inte jag gjorde d bra nog...
Sen blev d en tur inom päronen för lite OS å kaffe å d har varit en riktigt skön söndag samt jag fick tvättat allt som va i tvättkorgen också så d e nice =)

Matmässigt var d söndag å njutning på schemat =)
Börja dagen med gröt som vanligt för 3 poäng å sen börja jag städa så där belv aldrig rum för lunch men däremot en rejäl middag i form av:
kebabsallad för 20 poäng å sen har d även blivit 4 kopapr kaffe för 4 poäng å som avslutning ikväll:


MUMMA glass! Hade först tänkt å bara ta halva men ja..... Hehe, d blev hela å d va så jävla gott å så värt d! Var längesen jag åt B&J så d var verkligen en perfekt söndagstreat! 29 (!) poäng för denna burk å jag landar på 56 poäng idag å pga mitt viktresultat för veckan så landar jag på ny dagspott nämligen 26 poäng så jag nyttjar 30 poäng från min veckobonus idag =)

Motionsmässigt har d varit en GRYM dag tycker jag =)
Städningen blev lite mer än 2 timmar, 130 minuter för å va exakt å d ger mig hela 7 AP vilket känns götti göttgött å det hela toppades med 3 lite längre promenader som varje va värd 1 AP så 3 totalt för promenaderna å jag landar på 10 AP för dagen. Fantastisk start på veckan tycker jag, finns inge bättre än en rejäl motionsdag på söndagen innan veckan börjar för skulle jag va trött å slö så gör d inget för jag har lagt en bra grund sen innan så nu kör vi!

Totalt: 56 poäng
Motion: 10 AP
AP totalt: 10 st
Veckobonus kvar: 19 poäng

RESULTAT!

Vikt: 73,9 kg
Minskat: 0,3 kg
Minskat totalt: 40,3 kg

Mått i midja: 90,5 cm
Minskat: 0,5 cm denna vecka!
Minskat totalt: 39 cm


Kvar till delmål 10, komma i mina favvo jeans å ca vikt blir att väga 72 kg: 1,9 kg (de sitter rätt snyggt men saknas liiiite till, men inte långt kvar!)
Kvar till delmål 11, gå ner 45 kg å komma ner till 60-talet: 4,7 kg
Kvar till delmål 12, väga 65 kg om 8 veckor: 8,7 kg

Ja, dagens resultat å viktmässigt inget direkt WOW resultat men jag e helnöjd för 1, det e lingonvecka som redan började i fredags så där har samlats vatten sen torsdag känner jag i kroppen, å 2, jag vill inte ha höga siffror just nu på vågen, max 0,8 kg per vecka för jag e livrädd att tappar jag 1 kg eller mer per vecka så kommer gallstenen att vakna till liv igen å d vill jag INTE! SÅ jag satsar på att äta lite mer än vad jag gjort innan just för å sakta ner d hela lite men även för att väcka kroppen lite. Ju längre du håller på emd viktminskning ju snabbare vänjer sig kroppen vid rutinerna å det blir jobbigare å jobbigare att gå ner. Genom att ändra vanorna å mägnden mat lite då och då håller du kroppen på tå å förbränningen kan hållas vid liv lättare utan att den går ner eller börjar bråka så jag har nu gjort så här i 2 veckor att jag ätit mer än vanligt. Nyttjat hela veckobonusen plus lite av mina AP å denna veckan kommer jag att satsa på att äta lite mindre igen för att som jag sa innan, hålla kroppen alert så min förbränning, som är riktigt bra just nu, hålls vid liv. Så denna veckan vill jag ha veckobonus kvar, så mycket som d bara går men vi får se om det kommer funka för i å med att jag gått från 27 poäng per dag till 26 så blir d alltid att jag behöver min veckobonus de första 2 veckorna innan jag landar i den nya poängpotten igen så tror jag sätter målet att jag inte får röra min AP denna vecka utan jag får hålla till godo med veckobonusen =)
Riktigt taggad inför veckan för i veckan kommer svar på en del jobb jag sökt så vi får se om jag får jobb nu elelr inte men oavsett vad så blir d en fläskigt grym vecka =)
GO GO GO!

Tjingeling!

2 kommentarer:

  1. Att du kan gå ner fortfarande så stadigt, trots att du nu är så liten... Impressive! Du är duktig du <3

    SvaraRadera
  2. Tack <3 Jo börjar känna igen mig själv i spegeln så det e spännande! Dock har jag en hel del å ta av fortfarande så jag tror inte d börjar bli jobbigt förrän jag kommer ner på 60-talet men tack så mycket för dina fina ord, blir så glad =)
    KRAM

    SvaraRadera