Summa sidvisningar

tisdag 7 augusti 2012

Dag 564

Så, tisdag å dagen har varit en emotionell bergodalbana av underliga anledningar....
Kom till jobb superledsen utan någon direkt orsak, bölade på toa ett tag men sakta så gav d sig å sen har jag vart glad så misstänker det var spänningar som släppte d sista taget om mig... Skumt men skönt å va glad igen!
På jobb annars då? Fortfarande lugnt, så lugnt att jag håller på å bli galen! Idag hade jag ändå en hel hög papper som inte kunde scannas å fick gå igenom hela men trots att jag sega med det så hade jag ändå ca 4 timmar av NADA att göra....
dessa fack brukar va fulla av papper som väntar på att få bankas in i systemet.... Ekar tomt å orsaken? Jag var för effektiv för nån vecka sen.... Trodde d va en massa chaffisar som inte gjort en massa dagar i juli så jag förberedde å rensa allt juli jag hade för att vara redo när de kom med sena grejer men guess what? Det kommer inget mer från juli..... Jag väntar varje dag men det verkar som de varit duktiga denna gång å d suger för nu har jag inget å göra...
Nåja, d löser sig väl =)
Annars har d vart en ok dag minus gråtattack som jag vet vad d beror på men d va ändå obehagligt att ett tag sitta på toan å inte veta VARFÖR jag grät, jag vill ju liksom kunna koppla det till en orsak å hitta ingenting men nu vet jag så d va gött å få ut d!
Resten av dagen har spenderats hemma i soffan med Project Runway maraton på datorn så en skön kväll blev d allt!

Matmässigt har d varit jobbigt idag pga mitt svängiga humör på morronen.... Det triggar igång min hetsätning så all energi har verkligen gått åt till att försöka hålla kosten å vet ni vad? JAG GJORDE DET OCKSÅ! Dock var jag liiite feg, i köket som ligger i huvudbyggnaden på jobb finns en massa kakor. Som bara e å ta av. Jag har inte varit i närheten av den byggnaden *haha* kakorna hade inte överlevt.... Dessutom e jag strategisk, jag har inga pengar på mitt konto som VISA kortet e kopplat till,m det betyder jag kan inte köpa skit på vägen hem heller. Gäller å skapa å kontrollera min omgivning i den mån jag kan för att inte göra livet onödigt tufft för mig å d har funkat =)
Frulle blev min gröt å frukt för 3 poäng å sen blev d en fantasilös lunch:
One Meal havregrynsgröt, ser för äckligt ut men gott å 6 poäng =)
Väl hemma blev d middag som var samma som gårdagens:
fläskfilé med rösti, mozzarella med tomat, paprika å lök. Mycket gott! På det hela idag har d blivit 6 kopapr kaffe för 6 poäng å jag landar på 26 poäng idag å därmed fullpott =)

Motionsmässigt har d gått ok idag tycker jag. Hade velat ha mer AP än jag fick ihop men ja, energin har inte riktigt varit där så får kompensera d i veckan istället =)
Dock har mina promenader idag gett mig 3 AP å d känns riktigt bra tycker jag, e bättre än inget alls i alla fall =)

Totalt: 26 poäng
Motion: 3 AP
AP totalt: 17 st
Veckobonus kvar: 8 poäng

Bye bye!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar