Summa sidvisningar

torsdag 2 augusti 2012

Dag 559

Så, torsdag idag å jag va nära å skriva onsdag för denna vecka har gått sjukt fort!
I morrn är det fredag å jag ska på arbetsintervju, del 2 =) De ringde igår från min senaste intervju som jag var på i torsdags förra veckan å sa att de ville träffa mig igen så jag e sjukt taggad å hoppet är högt på att de lutar mot att välja mig. Jag hoppas verkligen det för jag e helt kär i detta jobb! Arbetsuppgifterna, att jobbet är i Hbg, att jag kan CYKLA å till å med GÅ till jobb om jag så vill, 7,2 km går jag lätt, visst d tar lite tid men det går =) Dessutom är det ett skiftjobb som är ännu mer positivt med tanke på lille Morgan för då underlättar det passningen av honom å kommer mina skift i synk med Andreas skift så finns en väldigt stor möjlighet att vi inte behöver passning alls för att det blir max 5 timmar han blir ensam å det e himmelriket för det finns bara en sak som e viktig just nu:
Det viktigaste för mig e att han har det bra, att han inte sitter hemma ensam varje dag, 8 timmar för det är inte det liv jag vill ge honom. Viktigt här e att jag talar om MIN situation för jag vet att det går å lära sin hund att vara hemma 8 timmar utan problem, springa hem på lunchen å rasta å sen jobba vidare men jag har växt upp så. Jag har sprungit hem på lunchen å gått med Jussan för att sen springa till skolan igen å jag vill inte en gång till. Mitt hjärta brast varenda gång jag skulle gå till skolan igen å vissa dagar så stanna jag faktiskt hemma, jag kunde bara inte lämna henne... När jag valde att skaffa Morgan så vänta jag länge tills omständigheterna var perfekta. Andreas hade ett jobb där Morgan fick vara med om dagarna osv osv för vi vill båda att han ska vara så lite ensam som det bara är möjligt. Han kan vara ensam å är det lite då och då men orsaken till att han inte lämnas ensam oftare är mitt fel, jag vägrar. Jag älskar honom å jag vet att vår tid tillsammans är begränsad å därför vill jag umgås så mycket jag bara kan och som är möjligt. Detta är min syn på hur mitt liv med Morgan ska se ut så jag dömer ingen som gör annorlunda å jag ber er alla som läser att inte påpeka, kritisera eller döma mig för detta e vad jag vill och det är fullt möjligt. Jag offrar allt bara för att få vara med min lille pojke å mitt liv berikas av vår tid tillsammans å mitt mål är att han ska få ett så fantastiskt bra hundliv det bara är möjligt att få.
Så, för att runda av, mycket spänningar idag, jag har INTE sovit på eftermiddagen vilket känns grymt skönt så hoppas jag får sova ordentligt i natt =)

Matmässigt har d varit en bra dag trots jag varit nära å bryta d då och då. Varit väldigt hungrig idag å även igår också.... Kanske beror på stundande mens på måndag, who knows? Jag hoppas jag lyckas stå emot ikväll också men känner att jag ångrar att jag inte åkte å veckohandlade idag för jag saknar mina körsbär =( Det e det jag tar till när jag e sötsugen och lite hungrig på kvällen, en liten skål körsbär å vatten å jag e mätt å sötsuget borta men men, bara å bita ihop =)
Frulle blev min gröt som vanligt för 3 poäng å frukt, på det kom en lunch som inte var planerad men den föll inom mina ramar ändå:
matig sallad från Sallads and smoothies med matvete å kylling (valde att göra min egen) samt balsamicodressing som blev 9 poäng å väldans gott!
Väl hemma har d blitt (totalt under hela dagen) 7 koppar kaffe för 7 poäng åkvällens middag:
pasta med kassler å enekl men god sås på 4% matgrädde å sallad till det för mina sista poäng å jag landar på 27 poäng idag  å full pott =)

Motionsmässigt hade jag målet på 5 AP men när vi begav oss ut nu ikväll, jag jycken å Andreas så var d så äckligt kvavt att vi faktiskt gav oss å jag stannar på 3 AP istället för 5 men jag e nöjd ändå för det e bättre än inget alls =)

Totalt: 27 poäng
Motion: 3 AP
AP totalt: 18 st
Veckobonus kvar: 6 poäng

Tjillevippen!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar