Summa sidvisningar

söndag 5 augusti 2012

Dag 561

Då var d lördag å idag har d varit full rulle men ändå slappt =)
Upp tidigt eller ja.... Tidigt för å va en ledig dag nämligen kl 10 å efter frukost å påklädning hemma blev d å åka vid 11 för å fixa lite i huset inför att päronen kom hem från sin semester idag. Efter trippen till huset begav vi oss ner till båten där päronen vänta å här var en viss liten Morgan som blev jäääääätteglad att mormor va hemma igen:
det blev ett pusskalas som hette duga!
Sen blev d att vi stanna i båten hela dagen så det blev en njutardag för mig å jag räknar inga poäng (jag gör d omedvetet men ja, d blir att njuta å skita i att jag gått över i poäng för d var det värt!)
Efter att vi packat ihop det som var i båten så åkte vi hem så päronen kunde kolla post osv å sen begav vi oss mot Maxi å sen Lasses Fiskrökeri å sen lunch i båten med mackor å d va så gott!

Efter lite kaffe å OS på TV så blev lite fika:

Efter lite mer OS så blev d middag å det bjöds på varmrökt lax med grovt bröd, tomater å god laxsås:
Till detta blev d lite kaffe å sen även 1 glas vitt vin å 1½ cider å sen va lilla jag fuller =) *haha* höll på å somna på golvet så jag va tacksam att vi valde vid 21:30 att knata bort till Maxi då Andreas behövde köpa snus å sen tog vi bussen hem så d blev en härlig kvällspromenad av storlek lagom istället för å gå från Råå å hem.
Väl hemma så är det däckning total för sambo å jycke =)
Jag e svintrött också men eftersom lingonveckan satt igång på allvar vill jag vänta lite efter alkoholen jag druckit innan jag tar smärtstillande (vilket jag gjort nu) så väntar bara på att d ska verka så jag kan däcka också för jag e gött trött =)
Våra promenader idag har gett mig 4 AP vilekt känns bra.

En underbar dag kan jag ju bara sammanfatta det hela till, en av de bästa sommardagarna hittills å d behövdes känner jag =)

Totalt: ? men d va gott =)
Motion: 4 AP
AP totalt: 0 st
Ingen veckobonus

Toodles!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar