Summa sidvisningar

onsdag 29 augusti 2012

Dag 585

Då tar vi tisdagen som spenderades på jobb, idag var d meningen att jag skulle sitta vid sidan om hela dagen men stackarn jag ska ersätta har d extra stressigt just nu så d hinns inte med så jag sitter mest å försöker hitta på saker själv.
Jag leker lite å utforskar datasystemen vi ska använda så jag e lite bekant med dem osv så jag inte sitter å rullar tummarna, vill liksom visa att jag är här för att lära mig å bara för att ingen kan visa mig så är jag kapabel till att hitta saker själv å göra.
Vi hann dock med en liten introduktion till hur trafiken jag ska dirigera, ser ut. Förde noga anteckningar som jag sen satt å renskrev på datorn å plugga lite på så där fick jag lite gjort =)
En skön dag även om jag inte såg så mycket av mitt framtida jobb, men jag lyssnar när han jag ska ersätta snackar i telefon så jag hänger ju med lite =)
En skön dag med en skalle knökfull av intryck!

Matmässigt var d en skön dag också, jag märker att cyklingen satt fart på aptiten för nu kommer jag inte klara av å köra "simpla" luncher längre, jag måste dessutom gå längre än 3 timmar mellan varje mål vilket gör att jag måste ställa om lite i min rutin. Men d ska gå =)
Frulle blev min gröt å frukt som vanligt för 3 poäng, dagens lunch hade jag förberett med onemeal havregrynsgröt men hur kul var den när Coop ligger ett stenkast från jobb? Jag trotsa regnet å knata dit å hitta en kanonlunch:
kycklinspett med sweet chilisås för 6 poäng, pestopotatissallad med mozzarella å tomater för 8 poäng å brödet åt jag aldrig, så mätt blev jag!
Kaffe under dagen gav mig 4 poäng å sen på kvällen blev d en simpel men sååååååååååååå god middag:
rösti, halloumi, sallad å lufttorkad skinka, såååå gott å d hele blev 18 poäng, jag va hungrig kan vi säga!
Som kvällsfika blev lite frukt å vatten å jag landar på 39 poäng å nyttjar 13 poäng från veckobonusen =)

Motionsmässigt var d också en kanondag! Min cykling å mina promenader gav mig totalt 8 poäng idag då jag tog en extra promenad till Coop å tebax till jobb så d känns nice =)
Sen på vägen hem var där en väääääldigt trött hund som hade all tid i världen. Trots spöregn så det gick inte i många km/h hem kan jag ju säga:
Han kallas ju inte snusmumriken, näsvis, sniffpelle m.fl. för ingenting.... Makalöst hur lång tid d kan ta att gå en sträcka som normalt tar 15 min, blir istället nästan 30 min... Då e man fan bra på å förhala! Men, e det som gör att livet får lite extra krydda å jag skulle inte vilja byta ut min lilla snusmumrik!

Totalt: 39 poäng
Motion: 8 AP
AP totalt: 12 st
Veckobonus kvar: 2 poäng

Tjingeling!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar