Summa sidvisningar

tisdag 28 augusti 2012

Dag 583

Då var det söndag å en ny VVV tar sin början =)
Dagen har varit lite upp å ner faktiskt, orkelös å hade en massa planer för dagen men d blev aldrig av.... Vet inte om d e nerver inför morgondagen å nytt jobb eller vad d handlar om.
Vakna å orka ingenting å detta speglade sig tyvärr i maten =(
Spenderade majoriteten av dagen hemma å gick sen upp till päronen å söndagsmyste lite i åska å spöregn å Morgan var världen grymmaste hund! Han har aldrig klarat av å vara ensam uppe hos mina föräldrar, han har alltid ylat å nu har jag gett mig fan på att kan han hemma, kan han här också så på lördagen hade jag övat lite grann å han klara som högst 2 minuter tyst. Idag? Jag tog fram godis, precis som igår, går ut, låser å vad händer? Jo jycken e TYST! Trots en rejäl åskknall mitt i allt ihop (kom ett liiiitet gnäll vid knallen men d slutade) å jan klara 10 minuter, bara sådär. Jävla hund, jag visste att du kunde! Riktigt stolt kan jag få meddela =)
Annars har d inte hänt så mycket mer, slappedag helt enkelt!

Matmässigt var jag slarvig men jag var så less på mat just idag att ja, jag får kompensera det med träning helt enkelt!
Frulle/lunch blev 6 knäckemackor å 2 rostade mackor med smör å fårsalami för 21 poäng.
Hos mamma åkte ett helt vitlöksbröd ner (vaddå sugen på bröd?) för 15 poäng å på kvällen dök denne jäveln upp:
folk kanske skakar på huvudet å tycker jag urartat, är korkad för att jag gör så här men vet ni vad? Jag bryr mig inte, jag mår bra (okej inte just idag för d blev för mycket blä-mat) men ibland har jag såna här dagar å det som gör idag bättre än någon annan dag i den här kalibern är mitt humör. Jag är glad, jag straffar inte mig själv. Jag säger åt mig själv: jaha, det var mindre bra, hur åtgärdar vi detta? Just det, TRÄNING å sen blir ju konsekvensen ett plus på vågen, men vet ni vad? Mina mått är de samma vilket betyder att jag inte gått upp i vikt å i den riktiga världen är ingen felfri. Alla gör mindre bra matval, vissa gör det ofta, andra mer sällan men alla gör vi dessa val. Skillnaden är hur vi hanterar dem. Jag väljer att hantera mina med ett gott humör, insikt om att vilka konsekvenser maten jag väljer ger å tar dessa konsekvenser.

Du kan aldrig gnälla över resultat du inte får när du inte gör det jobb som krävs för att få dem!

Totalt: 44 poäng
Motion: 0 AP
AP totalt: 0 st
Veckobonus kvar: 31 poäng

Vad lustigt, dags för just RESULTAT!

Vikt: 73 kg
Minskat: 0 kg
Minskat totalt: 41,2 kg

Mått i midja: 90 cm
Minskat: 0 cm denna vecka!
Minskat totalt: 39,5 cm

Kvar till delmål 10, komma i mina favvo jeans å ca vikt blir att väga 72 kg: 1 kg (de sitter rätt snyggt men saknas liiiite till, men inte långt kvar!)
Kvar till delmål 11, gå ner 45 kg å komma ner till 60-talet: 3,8 kg
Kvar till delmål 12, väga 65 kg om 6 veckor: 7,8 kg

Står kvar på samma ruta som förra söndagen men med tanke på hur jag levt så är jag överlycklig!
Denna vecka som kommer nu kommer bli knökfull av härlig motion å jag e sjukt taggad. Min rumpa e inte lika taggad men tough luck!
Nu ska jag kicka some arsle =)

Go go powerrangers!!!!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar