Summa sidvisningar

onsdag 29 augusti 2012

Dag 584

Då tar vi måndagen som var dag 1 på mitt nya jobb. Kan ni fatta? Mitt första RIKTIGA jobb som jag dessutom e utbildad till... Helt sjuk feeling å tror fortfarande inte riktigt att d sjunikt in men men =)
Glad å nervös anlände jag strax innan 8 på morronen, blev hälsad av killen jag ska ersätta som sa att d väntade HR introduktion halv 9 så jag satt å käka min frulle i lugn å ro i köket för att sen ha introduktion som följdes av att jag tillsammans med HR damen som också heter Heidi, en rundtur på hela kontoret där jag hälsade på alla, på alla avdelningar. 2 st hade sina voffsingar på jobb =) En liiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiten chihuahua, skitsöt! Sen två st som jag e osäker på vad det e för ras men det e såna jyckar som krockat med en vägg, face first... Söta å charmiga =)
Sen blev d diverse möten med olika personer på företaget som jag kommer ha kontakt med i framtiden å därmed bli lite introducerad till vad de sysslar med, vilka mina uppgifter kommer bli som är en del av deras jobb osv så jag får en sammanhängande bild vilket e nice.
Det roliga e att det slog mig inte förräns jag satt vid min dator, inte en lånad dator, MIN dator å öppnar Outlook. Där står det, mitt namn... MIN mail, inte någon annans som jag lånar för en kort tid utan MIN. Nu känner säkert vissa att d upprepas å tjatas över en jäkla mailadress men för mig som aldrig haft eget skrivbord, egen dator ja på vissa jobb hade jag knappt nyckel till lokalerna, så är detta en stor grej i min värld =)
Väl hemma för å hämta jycken hos päronen, lite gött snack över en kaffe så landa jag nöjd å glad i soffan hemma efter en helt fantastisk dag!
Dock var d nära att jag aldrig kom hem för en viss jycke tog ju evigheter på sig å gå hem, det ska nosas varannan meter:
å gärna länge också.....

Matmässigt var jag duktig, e ju nystart denna veckan =) Å trots att företaget bjöd på lunch som ett "välkommen" grejsimojs så kunde jag ändå göra bra val.
Börja dagen med min frulle på gröt för 3 poäng följst av lite frukt å 2 koppar kaffe för 2 poäng.
Lunchen blev på en resturang i närheten där jag kunde välja kycklingsallad å jag blev helt lyrisk, för jag fick SJÄLV välja vad jag ville ha i salladen, sen kommer en kille ut med en stor tallrik med god kyckling, inte droppande efter att ha rullat i stekfett, utan lagom å smakrik så det blev en duoval sallad för 9 poäng. Vågade inte fota maten då vi satt ett gäng å d kan gärna få dröja lite innan de märker min fotomani =)
På kvällen va jag sjukt trött å sjukt hungrig så d blev:
kebabsallad för 18 poäng å den va sååååå god!Sen blev d en portion kesella vanilj med färska hallon å frysta körsbär:
mellisen ihop med lite mer kaffe ger mig en totalsumma på 42 poäng för idag vilket e lite högt men samtidigt e jag sjukt nöjd för maten var bra, magen mår prima å jag njuter av god å nyttig mat =)
Jag nyttjar 16 poäng från min veckobonus.

Motionsmässigt, ja ni.... Den var AWESOME! Jobbet ligger ju i Helsingborg, jag har köpt en ny, fin cykel, så vad tror ni? Jag cykla till jobb å jag blev förvånad över hur FORT d gick! Tog 30 minuter bara å det är ca 7 km enkel väg =) Cyklandet fram å tillbaka blir därmed ca en timme (varierar lite beroende på motvind osv) å jag trampar i vad jag tror är medelsnabbt tempo (e svettig som en gnu eftertåt....) å det ger mig AP.
Ovanpå detta så går jag varje morron upp till mamma å pappa för å lämna jycken å jag hämtar honom också varje dag så det blir ca 30 min lugn promenad där tur å retur som ger mig 2 AP.
Detta blir 6 AP totalt å det känns übergrymt att få detta som en grund, varje dag. Det ger utrymme för gymträning osv när jag känner jag orkar detta, jag kan dessutom åka direkt hem å däcka i soffan om jag vill det för d gör inget, jag har gjort min del för dagen =) Spar dessutom pengar på busskort!

Totalt: 42 poäng
Motion: 6 AP
AP totalt: 6 st
Veckobonus kvar: 15 poäng

MEEP MEEP!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar