Summa sidvisningar

tisdag 21 augusti 2012

Dag 575

Denna dagen spenderades med slapp i soffan innan d va dags å lämna bort lillfisen Morgan till föräldrarna som skulle ut med båten. Jag å Andreas skulle ta oss ut med lite fler vänner till Björka Loge å fira 2 vänner som båda fyllde 30 å kände vi inte ville ha stressen att skynda hem för att jycken skulle få komma ut å tisselera, så han fick va hos päronen på båten =)
Sen blev d mer slapp, en liten tupplur innan d va dags å göra sig klar för å göra Björka Loge! Räkna inte poäng idag å d va gott för själen så här kommer en liten bildkvalkad från kvällen:


inbjudan plus frukost å lunch =)





















Avslutar med en bild på mina fina byxor som sotter bättre å bättre för var dag som går OCH att jag dagen till ära hade matchande strumpor. Sen att det var en ren tillfällighet är en annan femma.....
Hade en FANTASTISK kväll å tårtan var TO DIE FOR! Kristin å jag har samma smak med tårta, massa choklad å gott gott i å så lite grädde som möjligt =)
Riktigt kul å speciellt kul å se Kristin å Olofs vänner som är hejjare på dans! Vi fick se massa fina versioner av bugg, hambo m.m. å d va riktigt kul å titta på =)
La mig nöjd, glad å MÄTT!

Tjingeling!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar