Summa sidvisningar

torsdag 9 augusti 2012

Dag 566

Så, torsdag å det har varit en bra torsdag, en skön torsdag =)
Dagen började med en hääääääääääääääärlig sovmorgon! Mamma skulle ha Morgan å den smidigaste lösning var att jag tar tåget hon kommer med från Helsingborg på morronen kl 08:30 så får jag helt enkelt börja lite senare på jobb å där måste man ju bara älska flextid!
Så istället för å gå upp kl 6 som vanligt så fick jag nanna till kl 8! Snacka om att både jag å Morgan älska läget *haha* tror Morgan snarka värre än jag då klockan ringde kl 8....
Sen blev d jobb å fortfarande är det minimalt å göra på jobb så ja.... Jag hade ju tänkt stanna till minst kl 16 men redan vid ett på eftermiddagen så hade jag noll å göra så när klockan slog 3 palla jag inte sitta å glo längre å gick hem. Snackade med chefen också om det å han sa att har du inget å göra så gå hem, finns liksom ingen mening med att jag ska sitta å glo i väggen så d känns skönt å veta att jag slipper sitta å vänta ut tiden =)
Väl hemma så blev d å åka å hämta jycken å sen åkte jag å mamma å handlade på Maxi för veckan å nu har d blitt Project Runway på datorn å nu har det nya avsnittet av Supersize vs Superskinny kommit upp på tv3play så d blir d sen å en perfekt torsdag helt enkelt =)
JO! En sak till, telefonen ringde på vägen hem från jobb. Det va en trevlig tjej som ville ha mig på jobbintervju i Helsingborg i morgon! Snacka om att känna sig eftertraktad *haha* klagar verkligen inte! I morrn blir d intervju för transportledarjobb å även detta i Helsingborg så jag e överlycklig!

Matmässigt har jag varit duktig med en härlig mättnadskänsla i kroppen idag =)
Frulle blev min gröt å frukt för 3 poäng å sen blev d samma lunch som igår, min One Meal gröt:
6 poäng för gröten som e godare än den ser ut =)
Under dagen har d även blivit 6 koppar kaffe för lika många poäng å kvällens middag blev en ljuvlig sådan:
sweet chili kycklingspett där jag nyttjade duoval på kyllingen alltså 5 poäng å sen 4 poäng för röstin å en liten tomat till då d va guuuuuuuuuuuuuuuda gott! ÄLSKA duoval på PROTEIN!
Sen blidde d mina älskade körsbär som kvällsfika å det e fan mycket godare än choklad (där har vi en sak jag aldrig trodde jag skulle säga...)
Jag landar på 26 poäng idag (räknar med några poäng för sweet chilisåsen på spetten) å därmed full pott idag =)

Motionsmässigt så har jag knatat på som vanligt å förutom till å från jobb så har jag ju även knatat runt på ICA Maxi å jag glömde min älskade stegräknare idag så jag har fått uppskatta mina AP men det är rätt lätt. Till å från jobb är det 30-35 min tbåde framm å tebax. Sen har vi knatandet på Ica som jag skulle uppskatta till ca 10 min av bara promenad eftersom man står still emellanåt blir d svårt att uppskatta men jag känner att 3 AP det e jag definitivt värd =)

Totalt: 26 poäng
Motion: 3 AP
AP totalt: 24 st
Veckobonus kvar: 1 poäng

Tjenixen!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar