Summa sidvisningar

tisdag 28 augusti 2012

Dag 582

Då var d lördag å dagen blev en RIKTIG slappe dag!
På måndag börjar nya jobbet på Haanpaa så idag ville jag va ledig å göra nada å äta vad jag ville så här kommer dagen i bilder:




hmm nu blidde d ju bara mat men d va också vad dagen handlade om *haha* NJUTNING! Dock blev jag völdigt glad, jag handlade å la fram saker precis som när jag brukade hetsäta men sen hände något konstigt. Jag kände: nä, nu räcker det...
Snacka om att jag blev paff! ALDRIG att jag nånsin kännt så att jag började bli mätt å la undan d jag satt å knapra på.... Jag åt halva påsen ostbågar, jag åt halva glassen, nästan hela kebabtallriken.... Resten fick Andreas å jag saknade d knappt! Jag trodde glassen speciellt skulle ta kål på all motivation å självbehärskning men icke! Jag va nöjd efter hälften å slutade äta. Så jävla glad att jag klarade av att äta lagom, jag tror inte ni fattar hur lycklig jag är över detta =)
Jag har aldrig kunnat sluta äta en Ben & Jerry glass, nånsin.
Den här dagen bevisade gör mig att även en matmissbrukare som jag, jag kan. Jag KAN lära mig att hitta balans i livet mellan onyttigt å nyttigt (okej, dagen i helhet blev onyttig men veckan i sig har varit skaplig....)
I R sooooo happy =)

Poäng: ???
Motion: NADA!
AP totalt: 0 st
Ingen veckobonus

BOOOOYA!

3 kommentarer:

  1. Det är faktiskt en jättestor grej att du känner dig nöjd. Jag har inte nått den punkten än. Om jag köper hem godis så måste jag äta upp allt på en gång, trots att jag är illamående vid det laget. Därför är det lättare att aldrig köpa hem något ;-)
    Bra jobbat, Heidi :-)

    SvaraRadera
  2. Tack =) Jag tycker också det är en stor grej för jag har ju som sagt kanske aldrig kännt att jag MÅSTE äta upp allt men jag börjar lite, säger stopp men sen kan jag ju inte låta bli så lite till, lite till å sen e d ju så lite kvar å det e ju synd å lämna å vips e allt slut... Att sluta när det fortfarande finns gottigheter kvar går inte, jag har aödrig t.ex som när jag hade fest för nåt år sen å gjort tårta. Det var en hel tårta över å jag fick be Andreas göra sig av med den för jag kunde inte låta bli. Hade inte han räddat mig så hade jag fan tryckt i mig allt själv. Jag vet den står i kylen, den ropar på mig, ät miiiiiiig! Men det e ju också en hetsätningsgrej, för jag blir inte mätt heller, inte illamående heller så det e ju fritt fram å bara frossa =(
    Jag har nog blivit omedvetet tränad av att Andreas titt som tätt köper hem saker jag gärna frossar i men det funkar för det e hans grejer, tänker jag så blir d lättare för jag vill kunna ha gott hemma utan å käka det, vet inte varör, kanske just pga mitt problem, likt en nykter alkoholist vill ha ett barskåp hemma *haha*

    SvaraRadera
  3. Jag är också likadan, när det gäller andras grejer. Jag har aldrig tagit av mina syskons godis som de har hemma osv. För är det inte mitt så existerar det inte. Så det har inte varit något problem. Därför, så länge jag inte själv köper hem något, så är det "lugnt" ;-)

    SvaraRadera