Summa sidvisningar

tisdag 1 maj 2012

Dag 466 (Dag 42)

Idag vart d tisdag å dagen har varit väldigt varm och solig, fantastiskt väder! Dock tyckte Morgan d va lite jobbigt med all tjock päls men den ryker snart så han ska inte behöva lida så länge till hoppas jag =)
Jag har fått gjort en hel del med min LIA rapport, korrekturläste allt jag gjort hittills, utvecklat å ändrat en hel del plus gjort klart själva "rapportdelen" å har nu bara diskussionsdelen kvar som är den lättaste enligt eget tycke så den kommer jag göra klar i morrn å sen e rapporten klar! Fy bubblan vad skönt d ska bli å bli av med den....
D segaste just nu har varit att få in litteraturen i arbetet men idag fick jag äntligen bemästrat berget av information:

Jag hade redan sen tidigare läst igenom å markerat med fina små färgglada lappar vart jag hittat relevant information för rapporten men det tog längre tid än jag trodde att gå igenom detta igen å få det att flyta i texten men nu e d klart å d värsta e över =)Kommer låta rapporten vila tills mitt möte med min handledare på fredag å beroende på hur d mötet går så kommer helgen vigas åt eventuella ändringar och en slutlig korrektursläsning å sen kan jag få ägna det sista av praktikperioden åt att göra min redovisning, både för Akka å för skolan så den e klar å jag kan få slappa å njuta av lite ledighet =)
Vart en tur hos päronen å myst där å sen strökollande på Simpsons avsnitt här hemma å i allt som allt en skön dag trots att kvällens motionspass blev totalt kaos.

Matmässigt har d vart en bra dag trots lite missar i planeringen som innebar frusen mat som skulle vart tinad men men =)
Börja dagen med min gröt å frukt för 5 poäng å sen kom där 2 koppar kaffe på det för 2 poäng.
Dagens lunch blev en nödlösning då falukorven inte hunnit tina:
Proteinpannkakor fick d bli, mumma gott å 12 poäng =)
Dagens middag blev en liten improvisation men tusan vad gott d blev:
Improviserade en salsa på tomat, lök, gurka å ananas med 1 tsk vardera olja å balsamvinäger, salt, peppar, chili å basilika. MUMS! Blandade ner lite pasta i detta å sen stekt fläskytterfilé till det blev d hela 6 poäng å jag märker att detta lär bli en favorit i sommar! Snabbt, friskt, enkelt å gott =)
Nu ikväll blev d min nya favorit:
Kvarg med mitt proteinpulver å en kopp te till för 4 poäng å jag landar på en totalsumma av 28 poäng å fullpott vilket känns gött!

Motionsmässigt började dagen bra men urartade totalt.... Blev först 30 min promenad till å från mina päron med en varm å flämtande hund å sen nu ikväll vid 21 tiden skulle jag å jycken ut å köra power walk hade jag tänkt mig då men ja.... Det sket sig mangrannt! Jycken totalvägra, han ville minsann nosa å va segare än segast så redan efter 10 min kände jag att det här med powerwalk, ja d får jag ge upp å satsa på en lugn promenad istället som e bättre än ingenting. Men sen när vi kommit 1/3 av den runda jag hade tänkt mig stöter vi på en lös hund, utan husse eller matte alltså en liten rymling på ca 3 kg. Vad gör vi nu då? Jag har inte hjärta å lämna en hund jag möter så, hade det varit Morgan hade jag velat att nån vänlig skäl försöker hålla kvar honom så jag får hem min älskling igen å denne lille skit var ju snäll så d va inget problem så vi började gå mot d håll jag såg jycken kom ifrån å där hittade vi en sur matte *hehe* Skönt att han kom tillrätta å sen började jag å den andra kvinnan prata å hon varnade för en man som va hennes granne å som har en stor schäfer som han inte har koll på alls å denne schäfer hade tydligen redan hoppat på å attackerat två andra hundar så jag kände att d inte var värt å riskera nåt å eftersom schäfern med husse va på stranden dit jag hade tänkt gå så valde jag å vända.... Jag tar hennes info med en stooor nypa salt då jag misstänker jag mött denne hund tidigare å då har den verkat hur snäll å go som helst men man vet ju aldrig å jag tar inga risker med min lille skrutt =) Så vi knatade hemåt igen å när vi väl börjar få upp en ok fart så ja, varför inte, SKOSKAV! Jag plågade till mig ytterligare 48 minuters promenad så jag landar på 78 min med lugn promenad idag som ger mig 5 AP å d e bättre än inget alls å så får vi hoppas d blir bättre i morrn....

Totalt: 28 poäng
Motion: 5 AP
AP totalt: 14 st
Veckobonus kvar: 2 poäng

Tjingeling!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar