Summa sidvisningar

fredag 4 maj 2012

Dag 469 (Dag 45)

Så då tar vi fredagen som började med att vakna ännu tjockare å öm i halsen, svär gött för mig sj för jag hade ju äntligen fått blodad tand för å jogga =( Men men, så fort slemmet blir genomskinligt å ömmandet i halsen e borta så e jag ute å joggar d första jag gör =)
Men men, dagen började tidigt då lilla Shelby bus skulle va här idag å stackaren har skadat tassen å fick ha dumstrut....


Lilla gumman va riktigt ynklig å stackars Morgan hade d också jobbigt... Han ville så gärna busa men så fort hon rörde på sig å kom mot honom blev han livrädd för tratten å sprang å gömde sig så ja... Ni kan själva tänka er cirkusen... Morgan ligger under bordet i köket å piper för han vill busa men inte vågar, när Morgan får va inne i sovrummet med mig (behövde vila lite innan möte senare på dagen) så va han lugn för tratten va borta å inte skrämmande men då gnällde Shelby för att Morgan va borta =) Så ja, de stackars liven har haft d tufft idag =) D positiva va att Shelby fick för första gången ha alla leksaker hon rörde vid för sig sj, Morgan ska ju alltid ha exakt den leksak hon väljer men inte idag *haha* hon gick här så nöjd å kasta med den ena leksaken efter den andra å Morgan låg där under sin stol å blängde....
Sen blidde d möte med läraren på skolan med en liten statusuppdatering för projektet å d gick bra å sen lite ärenden i stan för att åka hem å sen häänga på mamma å pappa till Väla. De skulle fixa med sina glasögon å sen passa på å köpa en bur till Morgan som ska va i båten (mot pappas alla önskningar hehe) å vi valde med vilje en liten bur som ska va smidig på båten å jag hade n bra måttstock med den vi har här hemma för den får d plats två Morgan i så vi kände att vi våga ta en storlek mindre å först tyckte han den va konstig för den lukta ju väldigt "fabriksaktig" men efter att ha slängt in lite godis å att jag lekt med täcket vi lagt i den så jo då:
Liten å trång, precis som han gillar d =) Den va rätt skön ändå *hehe* det e precis han får plats å han kan till å med ligga på både längd å bredd å jag visste han skulle tycka om den för han älskar den han har hemma, den e hans lilla borg när jag hittar på dumheter som badning, kamma päls å klippa klor =) Han ska liksom inte va instängd i denna bur å därav valde vi en liten, detta e d bästa alternativet för varma, soliga båtdagar. Man kan lätt täcka över den så där e skugga plus d luftar runt omkring honom hela tiden å han älskar den så win win, den han har hemma e till för långa bilturer för där kan han verkligen svänga runt å ha sig.
En riktigt bra dag trots jag känt mig hängig å hoppas d släpper snart....

Matmässigt har d gått bra, va allt annat än sugen på å va duktig men jag måste! Så även om jag slarvat med träning å motion så har jag i alla fall skött kosten å d känns grymt!
Frulle blev en gooooooooooood latte på Espresso House för 4 poäng å sen en skål gröt på 4 poäng för att sen få en gooood å enkel lunch i form av bananpannkakor för 9 poäng.
Sen kom där 2 koppar kaffe för 2 poäng å eftersom jag inte tänkt å ta nån latte så fick jag göra om middagen lite å d fick bli:
Gjorde en god sallad på 90 g falukorv å en massa grönsaker å en dressing på en skvätt balsamvinäger, sweet chilisås å kryddor så allt blev 4 poäng bara! Nu ser d väldigt mycket ut men jag åt sakta å kände efter när jag va mätt å jag hade valt väldigt lätta grönsaker så jag orkade allt å va extra hungrig idag av nån anledning å då känns d grymt att kunna ge kroppen extra mat men till låga poäng =)
Nu ikväll kommer en portion kvarg med mitt gooooda proteinpulver å en kopp te samt frukt för 5 poäng å jag landar på 28 poäng idag å d känns grymt =)

Motionsmässigt så.... Nej, jag började dagen med höga förväntningar men nu i eftermiddags så gick luften ur mig, ingen ork what so ever å jag misstänker d beror på den infektion jag förmodligen fightas med för fullt. Jag hade tänkt mig en långsam promenad på 80 min men jag palla bara med 25 minuter å d ger i alla fall nåt även om d bara blev 1 AP, bättre än noll =) Får se om jag hittar geisten i morrn istället! Väljer hellre å vila än å kämpa på å skada mer än jag gör nytta!

Totalt: 28 poäng
Motion: 1 AP
AP totalt: 17 st
Ingen veckobonus kvar

Bye bye!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar