Summa sidvisningar

lördag 5 maj 2012

Dag 470 (Dag 46)

Idag vart d lördag å d har varit soligt men ack så kallt i vinden! Frös rumpan av mig under morronturen med jycken....
Nåja efter en snabb frulle blidde d å bege sig mot päronen, de skulle ha fest ikväll för lite vänner å jag vet att mamma har fullt upp då men att d va så här illa? Hade jag inte tänkt mig, jag ringde där vid kavrt över 12 å fråga hur d gick å om hon tänkt lägga sig å vila inom den närmsta timmen å jag får till svar: jag har hållt på å fixa å laga mat sen kl 9 i morse å ännu inte klar så kom du å Morgan hit en sväng nu.
Wooot? Kl 9? Jisses sa jag å tog jycken med mig på en långpromenad för å hjälpa henne så jag dukade bordet, pyntade, la in all tvätt hon tvättat under morronen å plocka lite smågrejer som låg å skräpa i huset så d såg mer uppstädat ut samt hjälpte pappa lyfta undan saker så han kunde dammsuga ostört å med flyt =)
Sen hjälpte jag henne med å be Andreas gå till Hemköp å köpa svartvinbärsgelé till middagen som jag sen gick upp med strax innan gästerna kom för jag å Andreas å jycken ska till Morgans uppfödare i morrn för å trimma honom så vi skulle få låna bilen så jag passa på å hämta den då jag lämna gelén å då behövdes d mer hjälp återigen så hjälpte mamma göra sås å även va provsmakare =)
En skön dag trots jag känner av min hals till å från, energin kommer men sen pyser den ur mig lika snabbt å d e lite irriterande å jag gör vad jag kan för å mota väck basiluskerna för jag vill ut å jogga, NU!

Matmässigt har d vart en skön dag, började med frulle som vanligt på gröt för 4 poäng å sen kom där en enkel, lite för stor kanske, men ack så god lunch:
Sallad med kallrökt lax med en sås på lite grädde, vatten, fiskbuljong å mumsiga kryddor å detta blidde 7 poäng med lite pasta till.
Dagens middag blev liknande lunchen men gjorde lite mer åt salsahållet:
Pasta å lax med en enkel dressing på 1 tsk olja å lika mycket balsamvinäger å kryddor, blev mycket så tog inte allt men väljer å ta väck max 1 poäng så d blev 7 poäng för middagen å på detta har d blitt 3 koppar kaffe för 3 poäng å som kvällsmål lite frukt, kvarg med proteinpulver å en kopp te å jag slutar på 27 poäng =)

Motionsmässigt e jag besviken! Som jag sa tidigare känner jag att en infektion e på gång i kroppen men vill inte bryta ut å jag hoppas den inte gör d heller för nu har jag äntligen kommit igång med min jogging å fått blodad tand... TYPISKT =( Så väntar på att slemmigheten i halsen ska ge sig å likaså ömheten så vi får se.
Dock har jag å världens bästa motionskompis åstadkommit strax över 1 timmes promenad i omgångar idag å det e bättre än ingenting å d ger mig 4 AP.
Här e min goa, fina, älskade motionskompis som alltid väcker mig med pusskalas, mys å gos å han gör att jag orkar kämpa vidare trots saker går emot mig eller känns tungt:
Nu hoppas jag att halsen e bättre i morrn så jag får jogga, Morgan e nog också sugen =)

Totalt: 27 poäng
Motion: 4 AP
AP totalt: 21 st
Ingen veckobonus kvar

Farewell!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar