Summa sidvisningar

måndag 14 maj 2012

Dag 479 (Dag 55)

Idag hade vi måndag å istället för å flyta på i lugnan ro så blev d stress deluxe.... Ingen kul dag!
All teknik som bara kunde strula, strulade då jag skulle skriva ut min examensrapport, till sist fick jag ut den men bilagor fick hamna vid sidan om för de vägrade infogas i mitt dokument å utskriften blev skitful vilket gör mig arg men d får bli som d blir..... Nu e allt inlämnat å klart å sen blev d till å åka till Akka på eftermiddagen för å presentera vad vi gjort för dem å där fick vi fin feedback å tydligen har jag imponerat på dem med mitt arbete så vi får se hur domen blir från skolan...
Skulle haft en lägenhetsvisning men jag va helt slut å bad dem återkomma i morrn istället.
Vart sönderstressad å irriterad å d har hängt med hela dagen men jag har faktiskt inte låtit d gå ut över maten vilket gör mig stolt för annars e d typiskt mig att så fort d blir stress, saker blir kaos så säger jag :fuck it! å äter sånt jag inte ska.... Så d känns bra i alla fall =)
Sen fick jag veta att mina päron lurats.... De sa de skulle till Gilleleje men de har legat rätt över sundet i Helsingör istället så misstänker de ville ha Morgan för sig själva men men, min lille snutt kommer hem i morrn å jag längtar!
Mamma saknar dig!!!!! I morrn, i morrn =)
Överlag en rätt pissig dag men är nöjd ändå tack vare att jag lyckades hålla kosten.

Matmässigt har d som sagt gått lite si å så, jag har inte hållt min budget MEN jag har inte gjort som jag brukar då saker går emot mig, nämligen frossa i onyttigheter utan jag har valt mat, riktigt å bra mat att äta istället. D hela gick snett då jag åkte från min lunch i skolan när vi drog till Akka, bra där! SÅ jag fick ta middagen när jag va hemma om för å hämta papper som skulle lämnas till Akka. Men men, börja dagen med en latte för 4 poäng å sen kom min gröt för 4 poäng för att sen bli en annan lunch:
min tacopaj för 10 poäng å detta blev även middagen så 10 poäng till för jag va så trött då vi kom hem så jag sov lite å palla inte laga nåt sen....
Har lyckats hålla mig sen å nu ikväll blev d lite kvarg, proteinpulver å frukt samt te för 5 poäng å landar på 34 poäng å nyttjar 6 poäng av min veckobonus.

Motionsmässigt har d inte blitt nåt alls, träningsvärk av bara helvete från igår å sen som sagt så orka jag bara inte idag men lite har d blitt i form av promenader i raskt tempo för 1 AP.

Totalt: 34 poäng
Motion: 1 AP
AP totalt: 6 st
Veckobonus: 22 poäng

Tjingeling

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar