Summa sidvisningar

onsdag 16 maj 2012

Dag 480 (Dag 56)

Då var d tisdag å idag fick jag hem min älskade lilla skrutt igen =) Skönt å ha honom hemma igen!
Förövrigt har dagen bestått i att slappa lite i soffan innan d va dags för att visa lägenheten för den hyresgäst som fick vår lägenhet å jag blev glad att det blev den person jag hade hoppats på =)
Sen blev d till å bege sig mot Råå med bilen för å hämta päronen som kom hem från sin minisemester å självfallet min lilla skitunge som blev superlycklig =)
Sen har d vart till å hålla mamma sällskap medan hon tvätta hemma å lite sånt innan d blev till å bege sig hem för å mysa vidare. En riktigt skön dag kan jag få meddela som tyvärr slutade lite tråkigt nu ikväll då en grupp jag är med i ja.... Stämningen gick från härlig, varm å peppande till obehagligt å jag hoppas verkligen vi kan gå vidare å kämpa vidare för d vore synd om saker går i kras nu!
Ler lite extra nu för jag har en älskad voffs som ligger å sover i soffan å fick nyss 3 ninjasparkar i ryggen, jag har saknat dig min pluttskrutt!!!!!

Matmässigt har d vart en grym dag! Börja som vanligt med min gröt på 4 poäng å sen hos päronen i båten blev d en oväntad lunch men med bra val gick d vägen:
2 mackor av Skovmandsbröd med lite smör å skinka å till det en fruktsallad på hubbabubbar, ananas å mango för 8 poäng å sen kom även 3 koppar kaffe för 3 poäng å sen en budgetpoängmiddag:
pasta med lufttorkadskinka, grönsaker å enkel sås på lite fond, oystersauce, fishsauce å sambal oelek för 8 poäng å nu ikväll efter träning så blev d fluff:
la till en msk jordnötssmör också, MUMS å med en kopp te blev detta 8 poäng å totalt 31 poäng å nyttjar 3 poäng från min veckobonus =)

Träningsmässigt har jag varit grym ska ni veta! Satt i soffan totalt opeppad men drog ut mig till slut på en löprunda å jag lyckades trots att kroppen motarbeta mig genom att jag blev akut skitnödig efter 10 min redan, att springa 30 min i ett svep! Sist jag sprang var valborg å det var första turen för i år å på väääldigt länge å då fixa jag 20 min i ett svep å sen ytterligare 5 min efter lite PW paus.... Men jag fixa 30 min å sprang 4,14 km å hade jag inte varit så äckligt skitnödig hade jag det i mig att fixa 40 min men jag sprang som sagt 20 minuter med en känsla av att vilja dö å jag knep för glatta livet men d peppa mig att springa hela vägen hem å inte stanna för stanna jag så tog d ju längre tid å få komma på toa =) Tjihoo så nu känns d som jag borde överleva kickboxningen på fredag =) Min löprunda gav mig 6 härliga AP!

Totalt: 31 poäng
Motion: 6 AP
AP totalt: 12 st
Veckobonus kvar: 19 poäng

Bye bye!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar