Summa sidvisningar

torsdag 17 maj 2012

Dag 482 (Dag 58)

Då vart d torsdag å dagen har mest spenderats med att tvätta å trixa lite med min redovisning inför tisdag, känner rätt gött med press då detta gäller examensrapporten så d blir till å lägga lite extra krut =)
Har haft d lite små tugnt då d blev till å diskutera å prata med en vän som är allvarligt sjuk, jag har undvikit personen å eftersom vi inte umgås längre varje dag så har d inte varit så svårt men jag har haft ånger å ångest just för att jag inte varit den som direkt hör av sig då å då med frågor om hur allt går osv men jag får panik i såna här situationer, när starka personer som står mig nära blir allvarligt sjuka.... Jag vet inte vad jag ska säga eller hur jag ska bete mig så jag undviker situationen istället å d gör saker bara värre så d va skönt å få prata med personen idag. Gråten va nära under hela samtalet å d va jobbigt men nu e d gjort å nu känns d bättre, dock får jag dåligt samvete för denna person ska inte va den som ringer mig å tröstar mig, d ska va tvärtom men men..... Nu vet vi var vi har varandra så nu blir d till å fortsätta mentala mantrat att denna person ska klara av det här å bli frisk! Så e det bara....
Utöver detta har d blitt lite småplock hemma å sen veckohandling med mamma som avslutades med lite tv å kaffemys hemma hos päronen.

Matmässigt har d vart en skön dag med frulle på 4 poäng å sen gjorde jag bananpannkakor som blev rena rama pannkakan.... Alla gick sönder men men, gott blev d å 12 poäng å på det 2 koppar kaffe för 2 poäng å lite fruktsallad:
Mums! Nu ikväll blev d en lat middag men förvånansvärt god å rakt igenom ett experiment:
Ciabatta för 5 poäng å till det fläskytterfilé för 2 poäng å sen fräste jag lök, ananas å äpple med lite vatten å oxfond i samma panna som filén å d blev riktigt gott! Använde fruktfräset å köttet som fyllning i brödet å mumma samt d blidde 8 poäng.
Nu ikväll blir d en skål med kvarg å proteinpulver samt en kopp te för 5 poäng å jag landar på 29 poäng å nyttjat ett poäng från veckobonusen.

Motionsmässigt blev d en omedveten vilodag, hade tänkt springa en runda men va inte taggad å valde att skippa, jag vill d ska va kul å funderar på å springa på lördag eller söndag ändå så =) D har blitt promenader idag i lugnt tempo å dem har jag slutat räkna så d blir 0 AP idag men i morrn..... Jävlar ja i morrn:
Nu har jag allt, mina fina, rosa boxlindor kom idag med posten å även mitt tandskydd som nu e kokat å format efter käften. Handskar e framme å mina benskydd hittade. Jag e rädd! Dock samtidigt förväntansfull, mycket skum kombo måste jag säga =) SÅ vi får se om jag överlever!

Totalt: 29 poäng
Motion: 0 AP
AP totalt: 17 st
Veckobonus kvar: 18 poäng

Adios!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar