Summa sidvisningar

onsdag 9 maj 2012

Dag 474 (Dag 50)

Idag var d onsdag å vilken onsdag!!!!!! Vägde mig för skojs skull i badrummet å där visade d på  framsteg så jag vägde mig på mitt Wii också som e den våg jag utgår från å ja.... Vad ska jag säga?

BOOM! Delmål 8 är i hamna =)=)=)=) Jag har skuttat av glädje idag kan jag ju få tala om å jag passerade dessutom min gräns med  kg så nu är delmål 8 checkat å det innebar att gå ner 35 kg å den gränsen gick vid 79,2 kg så nu e det officiellt 35,2 kg jag gått ner om vi ska va petiga =) Att klara delmål betyder självfallet belöning å denna belöning har legat å väntat på mig i nästan 4 veckor tror jag i frysen å jag hade köpt till Andreas också så vi skulle fira tillsammans å min men även ANdreas belöning var:

Ben & Jerry's glass!!!!!! Min ultimata favorit, så mycket mer choklad kan d inte bli å jag njöt ska ni veta..... Fy faaaaaaaaaaaaaaaaaaan vad d smaka gott! Jag hade från början gett mig sj lov å käka hela burken men jag vill inte sabba det jag åstadkommit för mycket så det blev halva å tur d för fy fan vad mättande... Hade hunnit glömma hur mättande deras glass e men ack så gott!
Utöver min glasslycka idag så har lilla Shelby bus varit här så Morgan har varit lycklig å de har busat men ibland åker tratten på lilla busan så de lugnar sig lite, vill inte riskera att hon drar upp sina stygn men på fredag ryker stygnen så då blir d en studsig å glad Shellie =)
Mys =)
En fantastisk dag idag med andra ord å detta har gett sån oerhörd energi att jag orka motionera å träna vilket verkligen behövdes!

Matmässigt har jag gått över idag men d va fan i mig värt det =) Börja dagen med min goda frulle på 4 poäng å eftersom frullen blev sen så tog jag en sen lunch emd flit:
Det blidde rester, rostade rotfrukter som jag fick av mamma igår från deras lördagsfest som jag fräste ihop med lite lök, paprika å sparris samt resterna av räkorna från igår å istället för stekfett så tog jag 0,5 dl 7% matgrädde, lite kycklingfond å till blev d d sista av min lax å lite spenat å d hela blev 8 poäng å väldans mums!
Sen blev d efterrätt:
Mmmmmmmm glass! Jag fick äta 223 himmelskt goda gram å d blev 15 poäng å värt varenda tugga!
Hos mina päron blev d kaffe för 2 poäng å efter träning blev d i all enkelhet en skål gröt för 3 poäng, lite kvarg å mitt proteinpulver för 4 poäng, en kopp te för 1 poäng som tillsammans blev 8 poäng å jag landar på 37 poäng å går över med 9 poäng å det e fan inte illa med tanke på glassen =)

Träningsmässigt så höll d på å bli slappigt, stackars mamma ska på undersökning på sjukhuset i morrn å inför d besöket får hon inte ta sina smärtstillande så hon hade extra ont idag så jag föreslog vi skippa det ena träningspasset som är i den kalla bassängen å bara ta yogan som är i den varma bassängen. Då jag inte fick mitt tänkta vattengympapass så stack jag ut på en rask promenad/PW innan vi skulle åka till yogan på Filborna som blev 30 minuter å gav 3 AP vilket kändes grymt å yogan gav 2 AP så 5 AP totalt å d känns så nice!

Totalt: 37 poäng
Motion: 5 AP
AP totalt: 5 st
Veckobonus kvar: 14 poäng

Bye bye!



2 kommentarer:

  1. 35,2 kg...!! DET är verkligen inte dåligt! Jättegrattis till delmålen. Och glassen var du verkligen värd.
    Tänk jag har aldrig nånsin smakat en Ben&Jerry-glass. Kanske är tur det haha... än så länge i alla fall, jag ska nog gå ner några kilon till innan jag vågar testa. Glassoman som man är.

    SvaraRadera
  2. Tack så mycket Anna =) Tror det e rätt bra du aldrig smakat deras glass för man svimmar av kalorichock! Kan ju säga att jag får lov att äta 28 poäng om dagen å heeeeela den burken B&J kostar 29 poäng.... Vi snackar inte smalglass men guuuuuuuuuuuuuud så gott. Jag e själv förvånad över att jag kunnat ha den i frysen så länge men det tror jag handlar om att jag köpte den med ett specifikt syfte, minus 35 kg å innan jag nådde det så ja, då fanns ju inte glassen. Jag ville ha den där känslan av välbehag att jag äntligen nådde mina mål å fick min belöning å inte känna skammen att jag inte kan vänta å fuskar med å käka den i förväg, det lockar mer att få känna lyckan över nådda delmål å att det får ta den tid det tar =)

    SvaraRadera