Summa sidvisningar

söndag 27 maj 2012

Dag 490 (Dag 66)

Då hade vi fredag å denna dag vaknade jag emd magkatarr deluxe.... Allt annat än kul men men så går d då jag varit spänd som en fiolsträng hela denna vecka å när allt sen laddas ur mig kommer magkatarren som ett brev på posten så denna gång slapp jag känna d som om jag hade fått en hjärtattack då jag innan sängdags på torsdagen tog omeprazol å samma sak då magkatarren väckte mig kl 6 på morronen.
Förutom magkatarr har d vart en si sådär dag idag då jag inte riktigt hittade kraften å styra upp maten så d blev lite annat än det jag ska äta egentligen så idag har d inte räknats poäng för d har spårat ur totalt men samtidigt känns d okej för jag vet att jag inte ger upp utan just nu e det en liten paus å d kan jag faktiskt få lov å ha =)

Dagens mat:
4 knäcke med smör å fårkorv, lite druvor å 2 av de mumsiga viktväktarmuffins jag bakade igår =)
Slemmig pizza..... Åt inte allt men näääästan å sen under kvällen köptes även ostbågar, chokladbollar å B&J glass men när jag tittade ner i korgen på Maxi så såg jag min gamla hetsätarkorg å valde å lägga tillbaka saker å bara ta sånt jag kände jag va sugen på å det åt jag för att jag tyckte d va gott, inte för å bedöva känslor å hetsäta bara för att d var tillgängligt.... Blev lite stolt faktiskt, jag drack 2 stora glas cola, den gamla Heidi hade krängt 2 liter. Jag åt halva glassen istället för hela, jag åt två små skålar (ca halva påsen) ostbågar å inte hela å ingen chokladboll för jag ville inte ha någon just ikväll. DET e framsteg kan jag säga å trots att jag hade ont i magen så kändes d så jävla härligt att för en gång skull ha kontroll över maten å inte tvärtom å jag la mig smått aj i magen men utan ångest =)

Motion blidde d inget av, jag hade tänkt springa men magen satte stopp för d hela... Så lite enstaka promenader men inget som känns som d räknas tyvärr =)

Totalt: alldeles för mycket poäng...
Motion: 0 AP
AP totalt: 0 st
Ingen veckobonus

Adios!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar