Summa sidvisningar

tisdag 8 maj 2012

Dag 473 (Dag 49)

Blir ett kort inlägg för jag pallar inte va uppe längre å skulle lagt mig för längesen men ja.... Jag segar å fastnar här å där å helt plötsligt e klockan för mycket...
Dagen börja tidigt, redan kvart över 6 för lilla Shelby bus skulle komma hit idag så eftersom hon fortfarande har stygn å bandage på tassen å de måste därmed rastas separat våra vilddjur så blev d en sväng med Morgan först å sen tog jag lilla busan då hon kom =)
Sen blev d tornade av dessa två.... Så tratten fick åka på som "straff" eller ja, jag ville mest de skulle lugna ner sig då Shelbys tass inte ska ta stryk å att stygnen inte ska spricka genom för våldsamt springande, hoppande å så å efter att tratten åkte på lugna sig båda direkt. Morgan tycker ju tratten e det läskigaste som finns så han ligger å piper under köksbordet för han vill leka men vågar inte å Shelby piper å gnäller för hon inte vill ha tratt.... Ja de är för söta, va tvungen å fota då Morgan låg i soffan hos mig så hoppa tratten Shelby upp å Morgan fick fly dit han kunde:
nämligen upp på ryggkuddarna å satt å tryckte likt en papegoja mot min hals å axel.... Å stackars Shelby förstod inte varöfr han inte ville busa:
Kan man se mer eländig ut? Men efter att de fick frukost vid 9 tiden så testa jag å ta bort tratten å då funka d super, de lekte lite men höll sig lugna å sen har de mest sovit hela dagen =)
Jag har vart en sväng hos mina päron med Morgan också samt är äntligen klar med min LIA rapport! Har en pytte sak kvar å d e löjligt jag inte gjort klart d men jag e så less på skiten å det är min källlitteraturslista, jag ska skriva in tryckåret å fulla namnet på författarna, that´s it. Listan e klar vilka böcker å vilka sidor men inte fulla titlar utan bara förkortningar så jag vet vilken bok. Lustigt att man bara har d kvar, d tar 5 min men jag pallar inte! SÅ d får va för idag så gör jag d i morrn ihop med sista korrektursläsningen innan jag skickar iväg den.
En skön dag trots jag känt mig äckligt trött hela dagen ......

Matmässigt har d vart en skön dag som börja med min gröt på 4 poäng å sen en lunch:
Räksallad med pasta å apelsin =) Mumma å detta blidde 10 poäng å sen kom där en middag som va god men blidde lite väl mycket:
Sallad niscoise, tonfisk, ägg, sardeller å potatis. Mycket gott men blev lite mycket å nu sitter jag mer å kväljs över tonfisksmaken *haha* men men, kan hinna ändra sig till i morrn vi får se men annars var d supergott! 8 poäng blev detta å hos päronen blev d 2 koppar kaffe för 2 poäng å väl hemma igen blev d litta fluff på mitt mumsiga proteinpulver å kvarg. MUMS! med en kopp te blev d 5 poäng å jag landar på 29 poäng idag å nyttjar ett poäng från min veckobonus.

Motionsmässigt har d gått åt helvete! Jag är evigt tacksam för att jag gick med i utmaningen Hundra grymma dagar för det forumet är fyllt av fantastiska människor å ikväll fick jag så underbart fin pepp av folk jag knappt känner, en av dem känner jag från förr men de andra e främlingar å att man kan få så mycket värme å kärlek av totala främlingar är något nytt å detta forumet ger så otroligt mycket.
Jag gnällde över min trötthet, att jag hade tänkt jogga ikväll men palla inte å bara blä helt enkelt å fick så fin asvar som att i morrn är en ny dag, skit i nuet å gör d som känns bäst. Men det som slog mest var att någon jag inte känner kan slå huvudet på spiken så fantastiskt hon skrev följande:

"Ok, Heidi. Jag har varit trött i 6 veckor. Jag har hatat det. Varit så jävla förbannad på att jag inte orkat. Känt mig lat, fast jag vetat bättre.
Nu är det ju så att ibland finns det ANLEDNINGAR till varför man är trött, och det kan vara idé att LYSSNA PÅ KROPPEN.

Du har hittills gjort en amazing viktminskning, och om du är trött, och inte orkar, så är det sannolikt inte för att du är lat, för det har du ju redan bevisat att du inte är.
Troligen beror det inte heller på plötslig bristande motivation, för det tror jag alla här vet att du inte lider av.
Mest sannolikt är det väl så att din kropp kanske BEHÖVER vila av nån anledning.

Det känns ju lite som att svära i kyrkan att skriva det här, men faktum är ju att om du inte lyssnar på kroppen, så kanske du till slut inte har nåt att välja på. Då kanske kroppen väljer åt dig. Sug på den du ;)"


Varför kan jag inte inse sånt här själv? Halsen har spökat, rapporten spökar, jag gick upp jävligt tidigt för å vara jag å sen inte haft behovet att nanna lite så klart jag e trött å varför slå ner mig sj bara för att jag inte orkar jogga just nu? Det betyder ju inte att jag e lat, att jag tappat tråden, att jag har noll motivation men ja, man blir hemmablind å ser inte sina egna framsteg, bara snedstegen å alla de kommentarer jag fick ikväll ska ni veta (om ni läser detta) att jag blev jätteglad! Det värmde mitt hjärta å gav mig en känsla av att gnistan faktiskt brinner starkare än ever så nu jäklar kör vi MEN ska lyssna på kroppen =) Jag har kört i 473 dagar, tro fan jag e trött? *hehe*

Totalt: 29 poäng
Motion: 0 AP
AP totalt: 0 st
Veckobonus kvar: 23 poäng

Tjingeling!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar