Summa sidvisningar

söndag 27 maj 2012

Dag 491 (Dag 67)

Då hade vi lördag å denna dagen hade jag också magkatarr från start till slut men men, har haft mycket stress också.... Har tatt d lugnt å försökt sköta maten men d har varit svårt. Dock har jag vart snäppet bättre än igår så det e alltid nåt.
Har spenderat dagen hemma i soffan med nån enstaka, kort promenad med jycken å vi stack även upp en kortis till mina päron där d blev kaffe å lite lek på ängen med jycken som blidde glad då han tycker d e jobbigt när jag e sjuk:
E inte lätt för han vill inte gå ut för å kissa när jag ligger sjuk men samtidigt har han spring i benen så han blev glad då jag va tillräckligt pigg för å leka på ängen med lite roliga lekar =)
En skön dag trots smärtor å kvällen blev ju perfekt med att Sverige vann ESC!!!!

Matmässigt har jag som sagt försökt sköta d, börja med d sista av min pizza (inte mycket kvar men men) samt en skål gröt.
Sen blidde d ett receot jag vart sugen på länge:
Texaspotatis =) Mycket gott å 11 poäng men räknar inte idag då d gått å pipan ändå å får ta nya friska tag i morrn =)
D har även blitt 2½ chokladboll samt 2 koppar kaffe å d sista av min glass nu ikväll vilket e lite bättre än igår men ändå inte bra men som sagt, nya tag i morrn =)

Motionsmässigt hade jag tänkt å springa idag istället men nej, jag fick mig inte ut å d stör mig lite men känner mig taggad att sätta igång igen i morrn istället å förhoppningsvis blir d kickboxning i morrn och har bestömt mig för å köra gym också i morrn oavsett vad så har jag tur blir d dubbelpass =) På sin höjd har d blitt korta hundpromenader idag å inget jag räknar men bättre än inget alls ändå.

Totalt: ??? poäng
Motion: 0 AP
AP totalt: 0 st
Ingen veckobonus

Arrividerci!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar