Summa sidvisningar

onsdag 28 september 2011

Dag 249

Då vart d tisdag å idag har d vart en mysdag som heter duga! Ingen skola, pluggade lite för att sen bege mig ut i stora, vida..... Rydebäck för lite äventyr med Morgan. Han valde åt mig att vi skulle minsann till stranden! Glömde fota min buse där nere än en gång men fint väder var d å vi kasta stenar å pinnar å han var sååååå lycklig men fruktansvärt trött så vi gjorde ett pitstopp hos mamma:

Morgan buse med sitt byte på andra bilden.... En stor bit gren från mammas buskar.... Han har den fina egenskapen, en liten sekatör, när det e bus med boll så blir han så arg på bollen att en stackars gren eller blomma får sig ett tjuvnyp men ibland tar han lite väl stora nypor som sagt....
Annars har d vart en riktigt skön dag med stort fokus på MYS =)

Matmässigt har d vart en jätte bra dag idag =) Började som vanligt med en frulle på special K med mjölk å en kopp te för 5 poäng å uppe hos mamma blev d 2 koppar kaffe för 1 poäng.
Hemma så blev d en lunch/middag som bestod av:
En enkel version av mango chutneykyckling =) Såsen blev med lök å svamp vid sidan om, stekt kylling, morötter, sallad å potäter å denna portionen blev 7 poäng å väldans mumsigt!
På vägen till träningen blev d en latte för 2 poäng å efter träningen blev d en proteinshake på 3,5 poäng men det pulvret använder jag inte igen för d smaka fan inte gott =( Håller mig till d vanliga jag köpt tidigare, d må va lite blaskigt i vatten men sjukt mycket godare än d jag fick av mamma som jag provade nu ikväll....
När jag kom hem blev d:
Mumsig soppa blev d! Riktigt god å denna blev 3 poäng å till den blev d en kopp te, ett äpple samt lite chokald för 6,5 poäng så totalt idag har jag 25 poäng så jag utnyttjar ett bonuspoäng =)

Träning å motion har d blitt en hel del av idag! Började som sagt med en rejäl runda med jycken där jag bara räknar halva rundan för att kompensera för fettolatten i söndags =) Min motionsrunda gav mig 4 bonuspoäng å sen på kvällen åkte jag å gymmade samt d blev 10 min jogging (orka bara inte mer efter styrketräningen...) plus lite powerwalking så det hela gav mig 5 bonuspoäng å totalsumma blir då 7 bonuspoäng men då jag överkonsumerat med ett poäng så blir d 6 bonuspoäng.

Totalt: 24 poäng (kompenserat)
Tränat: 6 bonuspoäng
Bonuspoäng å utnyttja denna vecka: 13 st

ADIOS!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar