Summa sidvisningar

söndag 11 september 2011

Dag 233

Då hade vi söndag å vi börjar ännu en ny vecka, inte alls peppad, inte alls taggad men d kommer väl i morrn.... Degat hemma i soffan, inte rört en fena idag, skulle städat men nej, kom ju på att tekniskt sett är d söndag ända fram till torsdag, e lektionsfri från skolan måndag, tisdag å onsdag så där finns gott om tid å städa. Varför göra det idag när jag kan skjuta upp d tills i morrn? Mottot för livet...
Så nej, mys i soffan å försöka hämta energi för att va duktig igen, funka realtivt bra men ändå inte, får se...

Matmässigt har d inte gått bra, började dock bra.... Tog en frulle bestående av special K med mjölk samt en kopp te för 5 poäng men sen kom middagen/lunchen... En slemmig pizza:
I efterhand så kände jag att jag skulle valt en kebabsallad istället men men, jag va sugen på en pizza, d va längesen men ja.... Duktig har jag knappast varit, finns inga ursäkter. Nåja, enligt index i mina viktväktarböcker kan man säga att en pizza blir ca 36 poäng å jag åt ca 3/4 av min, dock valde jag fiberdeg menb tror knappast d gör nån större skillnad... Säger att jag hittills förbrukat 35 poäng idag å jag kommer försöka att inte äta mer idag heller, på sin höjd får d bli nån kopp te för å hålla hungern i schack.

Motionsmässigt har d väl blitt nån ströpromenad med jycken men inget jag tillgodoräknar mig.

Totalt: 35 poäng
Motionerat: 0 bonuspoäng
Bonuspoäng å utnyttja denna vecka: -11 st

Resultaten då....

Vikt: 95,1 kg
Minskat: 0 kg
Minskat totalt: 19,1 kg

Mått i midja: 113,5 cm
Minskat: 0,5 cm denna vecka
Minskat totalt: 16 cm

Kvar till delmål 4, tappa 20 kg: 0,9 kg
Kvar till delmål 5, väga under 90 kg: 6,1 kg
Som sagt så vägde jag mig igår å blev så jävla besviken.... Förra veckan så hade jag ökat 0,7 kg vilket jag verkligen hoppades berodde på att jag börjat träna lite mer aktivt än bara promenader osv så att jag denna veckan kunde få se nåt resultat. Hade inga höga förväntningar men jag hade ju hoppats på att ha gått ner de 0,7 kg jag gått upp men icke sa nicke.... Stod still..... Ingen ökning å ingen minskning så jag blev gött arg å förbannad rent ut sagt. Har ju verkligen lagt ner tid å energi denna veckan som gått på att träna aktivt, tränat 4 gånger å verkligen gett allt, ätit rätt osv osv osv å vad får man för d? NADA.... Visst, lite har d hänt måttmässigt men inget man direkt vill hurra för.... Mätte midjan förra veckan åsså å då låg den på 116 så lite mer än 0,5 cm har d ju vart men ändå.... MEN jag fortsätter..... Kan inte slänga allt i sjön nu, jag vill ju gå ner så det e bara å kämpa vidare å hoppas d ger nåt i slutändan.

Valde även att mäta hela kroppen igår också, vill försöka göra d 1 gång per månad ca för å se hur d ser ut. Gjorde ju inte detta från början så tekniskt sett så menar jag med "Start" måtten från den 14 augusti, förutom midjemåttet som jag hållt koll på från första början:

Hals;
Start: 37 cm, nu: 36,5 cm
Minskat: 0,5 cm

Överarm:
Start: 36,5 cm, nu: 35,5 cm
Minskat: 1 cm

Bröst:
Start: 111,5 cm, nu: 111 cm
Minskat: 0,5 cm

Midja:
Start: 129,5 cm, nu: 113,5 cm
Minskat: 16 cm

Höft/rumpa:
Start: 124,5 cm, nu: 123 cm
Minskat: 1,5 cm

Lår:
Start: 62 cm, nu: 60 cm
Minskat: 2 cm

Vad:
Start: 42 cm, nu: 42 cm
Minskat: 0 cm

Hej då.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar