Summa sidvisningar

fredag 9 september 2011

Dag 231

Då tar vi fredagen =) Denna dag hade ju kunnat börja bättre.... Hög som jag va på Ola Salo å The Arks musik gjorde så att jag inte lyckades somna förrän klockan var närmare 04:30 i morse så ja, Andreas mådde inte bra å stannade hemma å jag skulle bara snooza 10 min till å vips va klockan 14:30.... Vaknade med en chock å ett stort WTF????? HELA dagen förstörd.... Blir så arg på mig sj när sånt händer.... Fattar inte hur jag kan sova så länge! Men men, gjort e gjort å ingen större skada skedd, e bara d att dagen blir så kort.
Annars då? Inte hänt mycket idag, slappade lite i soffan innan d va dags å sticka iväg å handla för veckan med mamma på Maxi =)
Sen var d mer slapp i soffan efter d för att sen tuffa in till Landskrona för å hämta hyrbil, i morrn ska vi nämligen till Morgans uppfödare Kikki å hälsa på, det är valpträff för alla kullar hon haft så d ska bli spännande å se vilka som kommer, jag tippar på att i alla fall Morgans syster Saga kommer va där å sen blir d spännande å se vilka fler som kommer. Sen blir d å titta på Kikkis nya små valpar som e ca 4/5 veckor men denna gång finns ingen direkt fara att jag kommer vilja ha en med mig hem, ja i å för sig... Ska inte säga för mycket för så sa jag sist jag kom för å titta på hennes valpar å d slutade med att jag kände innerst inne i hjärtat för en valp å hade gärna velat säga: jag tar honom! Sen hjälper inte Kikki heller när man säger: jag har inte råd, på d fick man svar: d löser vi =) Hur ska man då kunna fortsätta argumentera???? Nej, så d ska bli skoj i morrn å jag vet d lär va en trött voffsing vi får med oss hem =)

matmässigt har d gått bra idag, började med en väldigt sen frulle bestående av 4 knäcke med leverpastej å en kopp te för 9 poäng å sen blev d en middag bestående av:
Lax för 4 poäng, kokta morötter för 0 poäng å sen stekte jag diverse grönsaker i en stekpanna å bland dessa lite potatis som totalt blev 3 poäng å till d lite av mango chutneysåsen för 2 poäng så totalt 9 poäng för middagen =) När jag hämtade bilen blev d även en kaffe för 1 poäng så hittills idag har jag 19 poäng så nu ikväll kommer d bli en kopp te samt en bit choklad för totalt 4 poäng så jag slutar på 23 poäng för idag å spar därmed ett poäng till mina bonusar =)

Motionsmässigt har d faktiskt blitt lite ändå, diverse småpromenader, inklusive att jag utnyttjade tiden då mamma stod i kö för delikatessen på Maxi att jag fortsatte handla men lät vagnen stå där den stod så jag fick gå fram å tillbaka, en variant på idioten kan man säga för varje runda gick jag längre å längre =) Så jag tycker att 1 bonuspoäng har jag gjort mig förtjänt av idag vilket ger en totalsumma på 2 bonuspoäng.

Totalt: 23 poäng
Motionerat: 1 bonuspoäng
Bonuspoäng å utnyttja denna vecka: 25 st

"But the most radical thing to do, is to love someone who loves you, eventhough the world is telling you not to." - The most radical thing, The Ark

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar