Summa sidvisningar

lördag 17 september 2011

Dag 239

Så då hade vi lördag idag å d har vart kyligt! Kämpa mig upp mot kroppens vilja, dock sov jag längre än d va tänkt men jag va så sjukt trött! Blev sent igår.... Så vid kl 11 kom jag upp å käkade frulle innan jag begav mig mot Filborna Arena för å träna å sen har d rullat på å jag har bara softat hemma i lugn å ro för jag har helt enkelt inte orkat mer än så =)
Så överlag har d vart en underbar dag kort å gott!

Matmässigt har d gått bra, började som sagt med en frulle som bestod av Special K å mjölk som alla andra dagar =) Till d en kopp te å d hela blev 5 poäng å efter att jag kom hem från träningen så blev d en snabb lunch men ack så god:
Kanperstekt bacon, äggröra på 2 ägg samt stekta grönsaker med d sista av min mango chutney sås =) Mycket gott å d hela blev 9 poäng.
Nu ikväll blev d samma middag som gårdagens:
Torsk i ugn med en god senapssås till, grönsaker till det å hela portionen blev 4 poäng så hittills idag har jag 18 poäng så nu ikväll kommer jag gotta mig med några koppar te å en bit choklad =) Dock e jag sjukt mätt i skrivande stund så vette sjutton... Just nu känns d som d kommer bli 2 koppar te för 1 poäng samt en bit choklad för 3 poäng så jag slutar på 22 poäng för idag å spar 2 till mina bonusar.

Träningsmässigt har d verkligen gått bra idag! Drog mig iväg mot Filborna Arena för att vara med på Body Combat för första gången å satan i gatan! Sjukt kul!! Å jobbigt... Jisses, svetten lackar fick en ny innebörd för mig... Dock va jag nervös för precis som vanligt scannar jag av folket runt mig å innan vi skulle gå in i salen syna jag folket som verkade stå å vänta på samma som jag å först såg jag bara unga, snygga, smala människor å ångesten börja komma MEN sen dök d upp en till som va fet som jag samt 2 lite äldre personer å då kunde jag äntligen slappna av. Löjligt ja men så e d när man inte besitter självförtroende. Passet var som sagt fullt ös, redan efter uppvärmingen ville jag lägga mig ner å dö i alla enkelhet så tanken på att d va en hel timme detta pass... Ja... Jag bad en stilla bön att jag skulle orka å d gjorde jag =) Visst, min energinivå va inte hög i slutet men jag va med, dock mindre studsig än resten av deltagarna.... Fy fan, d där kallar jag träning! Passet gav mig 8 bonuspoäng å efter passet så slåpade jag mig upp för trapporna mot gymmet (jag hade ju tänkt köra gym efter passet men ja... haha hur fan tänkte jag där?) för å cykla 20 min å hitta en riktig latmanscykel där man kan sitta bekvämt å bara trampa å 20 min där gav mig 2 bonuspoäng å under dagen har d blitt vardagsmotion värt 1 bonuspoäng så jag slutar på 11 bonuspoäng idag träningsmässigt å med de poängen från maten blir d 13! Sjukt stolt men sååååååååååååååååååååå trött å slut i kroppen!
D gulligaste hände efter träningen, va hungrig med jävla stort H ska ni veta, hitta en femma i väskan å tacka alla övre makter å gick för å köpa en frukt som kostar 5 kr där på Filborna, killen fråga om jag ville ha äpple elelr apelsin. Jag hade svårt å bestämma mig för äpplen e smidiga å äta men apelsin tycker jag e godare, apelsinen däremot e godare än äpplet men inte smidigt å äta... Killen föreslog jag skulle ta en av varje men jag sa att jag har bara 5 spänn så jag måste välja å innan jag visste ordet av:
Jag fick båda =) Blev skitglad å när jag kom in i omklädningsrummet märkte jag hur hungrig jag verkligen var för jag hade tänkt duscha först å sen käka frukt på vägen hem men innan jag visste ordet av var äpplet borta... Sluka d nästan helt, såååååååååååå saftigt å gott!

Totalt: 22 poäng
Tränat: 11 bonuspoäng
Bonuspoäng å utnyttja denna vecka: 2 st =)

Arrividerci! ( eller hur d nu stavas...)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar